Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Novinky od společnosti Levenhuk

11.11.2021

Vážení zákazníci a návštěvníci,

Jsme rádi, že se s vámi můžeme podělit o čerstvé zprávy o společnosti Levenhuk z celého světa. Během minulého měsíce jsme představili zajímavé nové výrobky a rozšířili naši dealerskou síť v Evropě.

Nové výrobky

  • Digitální mikroskopy Levenhuk Discovery Artisan. Tyto mikroskopy jsou určeny pro aplikované práce a jsou vybaveny funkcemi záznamu fotografií a videa; rovněž umožňují měření objektů a zpracování obrázků. Jsou vhodné pro profesionální práci v oblasti oceňování mincí, šperků, veterinářství, modelování, geologie, restaurování, elektrotechnice a mnoha dalších.
    Další informace
  • Mikroskopy Levenhuk Discovery Nano, Pico, Femto a Atto. Tyto mikroskopy jsou skvělé pro první seznámení s mikrobiálním světem, spolehlivě pomáhají při studiu a rozvíjejí zájem o fascinující vědecký koníček. Každý mikroskop je dodáván s nádhernou publikací s názvem „Neviditelný svět“.
    Další informace
  • Mikroskopy Levenhuk Discovery Micro. Skvělé mikroskopy pro začínající uživatele. Na výběr je pět barev těla a sada obsahuje vzdělávací publikaci “Neviditelný svět”. Snadno se ovládají, nevyžadují žádné primární dovednosti ani znalosti a dobře se hodí pro práci s připravenými vzorky.
    Další informace

Recenze

  • Pozorovací dalekohledy Levenhuk Discovery Range. Krátké video představující produktovou řadu pozorovacích dalekohledů Levenhuk Discovery Range. Stručně, ale obsáhle o funkcích, mechanice a dalším příslušenství.
    Podívejte se zde
  • Adaptér pro smartphone Levenhuk Discovery DSA 10. Adaptér pro smartphone je určen k montáži mobilního přístroje na optické zařízení za účelem pořizování fotografií nebo nahrávání videa přes okulár zařízení.
    Podívejte se zde

Levenhuk po celém světě

Společnost Levenhuk se neustále vyvíjí a rozrůstá, proniká na nové trhy, inovuje své výrobky a stále je zlepšuje. „Levenhuk po celém světě“ – právě tam najdete nejnovější, nejdůležitější a nejzajímavější zprávy a publikace o společnosti Levenhuk z celého světa.

V současné době jsou tyto vysoce kvalitní optické přístroje Levenhuk k dispozici ve 39 zemích Evropy, Severní Ameriky a Asie.

Noví prodejci Levenhuk

Španělsko: latribueducativa.com, cosmoshop.com.co, lrdiagnostico.com, galmedic.com, fotololy.es
Itálie: mlsystems.it, plepa007.com, marcoarchery.it, timesport24.it, armietiromatteoni.com

Důležité novinky

Discovery je nová značka v produktové řadě optických zařízení Levenhuk: uzavřeli jsme licenční smlouvu na prodej výrobků se společností Discovery Channel.

Nové výrobky Levenhuk

  • Levenhuk D400T, D900T, MED PRO 600 Fluo: v prodeji jsou nyní digitální laboratorní mikroskopy a také profesionální fluorescenční model.
  • Levenhuk MED: nyní v prodeji nové příslušenství pro řadu mikroskopů Levenhuk MED.
  • Levenhuk Ra: hvězdářské dalekohledy Dobson a optické tubusy profesionální řady Levenhuk Ra, stejně jako velké množství okulárů, Barlowových čoček a světelných filtrů nyní v prodeji.
  • Levenhuk Halo: binokulární dalekohled s nočním viděním a monokulární dalekohled jsou již nyní k dispozici ke koupi na všech evropských webových stránkách a v partnerských obchodech.

Děkujeme za Vaši pozornost!

Poslední novinky
Všechny novinky