Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Představujeme tři nové laboratorní mikroskopy od společnosti Levenhuk!

13.09.2021

Vážení zákazníci a návštěvníci,

Podívejte se na aktualizace v části Mikroskopy. K dispozici ke koupi jsou tři nové profesionální modely od společnosti Levenhuk.

Levenhuk D400T je digitální biologický mikroskop řady Levenhuk 400. Součástí balení je 3,1 MP fotoaparát. Lze jej nainstalovat do tubusu okuláru. Levenhuk D400T je vybaven trinokulární hlavou, širokoúhlou achromatickou optikou, mechanickým měřítkem, čočkou kolektoru a Abbeho kondenzorem s irisovou clonou. Jeho rozšířená sada mimo jiné obsahuje čočku objektivu se 100x zvětšením, kterou lze použít pro pozorování s ponořením do olejové lázně. Tento přístroj lze použít pro vizuální pozorování i pro fotografování vzorků, natáčení videa a přenos obrazu na obrazovku.

Levenhuk D900T je výkonný trinokulární mikroskop řady Levenhuk 900. Je vhodný pro laboratorní výzkum jakékoliv úrovně složitosti i pro pořizování fotografií a videí, protože sada obsahuje digitální fotoaparát s rozlišením 5,1 MP. Je vybaven širokoúhlou achromatickou optikou, spodním 3W LED osvětlením pro pozorování v procházejícím světle a čočkou kolektoru s nastavitelným jasem. Tento mikroskop můžete použít pro klasická „suchá“ pozorování i pro pozorování metodou olejové imerze.

Levenhuk MED PRO 600 Fluo je profesionální fluorescenční mikroskop. Lze jej použít k pozorování ve světlém poli nebo k provádění výzkumu pomocí fluorescenční metody. Tento mikroskop obsahuje polorovinnou apochromatickou optiku s korekcí na nekonečno. Trinokulární hlava se skládá z binokulární vizuální jednotky a vertikálního tubusu pro instalaci digitálního fotoaparátu. Levenhuk MED PRO 600 Fluo je vhodný pro pozorování pomocí „suché“ metody i pro pozorování s ponořením do olejové lázně.

Vezměte prosím na vědomí, že tyto a další mikroskopy Levenhuk mají doživotní záruku výrobce.

Poslední novinky
Všechny novinky