Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Nové příslušenství pro mikroskopy řady Levenhuk MED

13.09.2021

Vážení zákazníci a návštěvníci,

Jsme rádi, že vám můžeme představit 18 okulárů a objektivů pro mikroskopy. Všechny jsou z řady Levenhuk MED a jsou kompatibilní s většinou moderních mikroskopů.

Okuláry

Klasické univerzální okuláry s průměrem tubusu 30 mm. Jejich čočky jsou vyrobeny ze skla a jsou umístěny v kovovém těle. Poskytují vysoce kvalitní obraz. Tyto okuláry jsou skvělou volbou pro amatérská i laboratorní pozorování.

Achromatické objektivy

Ve srovnání s klasickými optickými systémy poskytuje achromatická optika ostřejší a kontrastnější obraz. Řada Levenhuk MED obsahuje dva achromatické objektivy s 20x a 60x zvětšením. Objektiv s 60x zvětšením je vybaven pružinovým rámem.

Rovinné achromatické objektivy

Rovinná achromatická optika poskytuje obraz v nejvyšší kvalitě. Tyto čočky jsou vynikající volbou pro laboratorní výzkum, protože eliminují většinu optických aberací. Rovinné achromatické objektivy jsou vhodné pro mikrobiologický výzkum. Řada Levenhuk MED obsahuje achromatické objektivy se zvětšením 4x až 100x. Objektiv se 100x zvětšením lze použít pro pozorování s ponořením do olejové lázně. Tři objektivy (40x, 60x a 100x) mají pružinový rám.

Rovinné achromatické objektivy s korekcí na nekonečno

Optika s korekcí na nekonečno umožňuje instalaci široké škály dalšího příslušenství pro mikroskopy: polarizátorů, zařízení pro fázový kontrast a další. Objektivy by však měly být také s korekcí na nekonečno. Řada Levenhuk MED má šest nových rovinných achromatických objektivů s korekcí na nekonečno. Mají 4x až 100x zvětšení. Pro pozorování s ponořením do olejové lázně lze použít objektiv se 100x zvětšením a objektivy s 40x, 60x a 100x zvětšením jsou vybaveny ochranným pružinovým rámem.

Poslední novinky
Všechny novinky