Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Nová digitální zařízení pro noční vidění Levenhuk Halo

13.09.2021

Vážení zákazníci a návštěvníci,

Nenechte si ujít skvělé novinky v sortimentu! Digitální zařízení pro noční vidění Levenhuk Halo poprvé v prodeji! Tato nová produktová řada nyní zahrnuje tři modely: monokulární dalekohled, binokulární dalekohled a binokulární dalekohled s Wi-Fi.

Digitální zařízení pro noční vidění Levenhuk Halo eliminují oslnění. Lze je použít k pozorování nejen v úplné tmě, ale také za soumraku a ve dne. Mohou být použita pro denní pozorování, stejně jako běžné binokulární dalekohledy. Během dne vykreslují barevný obraz, ale v noci bude obraz černobílý; poloměr sledování bude 300 metrů. Pro zvýšení jasnosti a kontrastu obrazu se doporučuje vestavěné infračervené osvětlení. Tyto produkty zahrnují funkci nastavení jasu a zařízení se tak může přizpůsobit podmínkám pozorování.

Všechna digitální zařízení pro noční vidění Levenhuk Halo mají zabudovaný rekordér (záznamník), který pořizuje videa a fotografie a ukládá je na paměťovou kartu. Zařízení mají konstrukci odolnou proti kapkám vody a závit 1/4”. Digitální zařízení pro noční vidění jsou napájena bateriemi AA, které umožňují až 10 hodin nepřetržitého provozu.

Digitální binokulární dalekohledy Levenhuk Halo 13x Wi-Fi pro noční vidění mají ještě další funkci. Jedná se o Wi-Fi, které umožňuje ovládat zařízení pomocí chytrého telefonu nebo tabletu. Bezplatná mobilní aplikace je k dispozici v Apple App Store nebo Google Play. Pomocí této aplikace můžete ovládat jas podsvícení, pořizovat fotografie a nahrávat videa a pohodlně organizovat uložené soubory.

Vezměte prosím na vědomí, že digitální zařízení pro noční vidění Levenhuk Halo mají doživotní záruku od výrobce.


Poslední novinky
Všechny novinky