Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Společnost Levenhuk: nejnovější zprávy a události pro červenec a srpen 2019

01.10.2019

Vážení zákazníci a návštěvníci,

představujeme vám nejnovější zprávy společnosti. Pokračujeme v expanzi naší přítomnosti na trhu a udržujeme si přední pozice v tematických žebříčcích. V Evropě došlo k představení velkého počtu nových výrobků a také vydání nových časově limitovaných nabídek. Chcete-li vědět víc, pokračujte ve čtení.

Nové výrobky

  • Čistá sklíčka Levenhuk G50 1H a Levenhuk G50 2H. Nová čistá sklíčka pro mikroskopy se vyznačují jednou nebo dvěma dutinami a jsou navržena k výzkumu preparátů pomocí techniky Hanging drop. Sklíčka s dutinami umožňují studium živých mikroorganismů a provádění komplikovaného mikrobiologického výzkumu.
    Další informace
  • Binokulární dalekohled Levenhuk Karma BASE. Řada cenově výhodných optických přístrojů pro pozorování při zvětšení 8x nebo 10x. Všechny modely obsahují střechové hranoly, jsou vhodné pro denní pozorování a lze je použít se stativem. Tato nová řada je navržena jako náhrada staré řady Levenhuk Karma.
    Další informace
  • Binokulární dalekohledy Levenhuk Atom 8x30. Malé modely s hranoly typu porro, určené pro každodenní pozorování v otevřeném prostoru. Disponují optikou ze skla BK-7 s několikanásobnou antireflexní vrstvou a tělo je vyrobeno z odolného hliníku s pogumovaným povrchem.
    Další informace
  • Lupy Levenhuk Zeno Handy, Refit a Lamp. Existují modely pro čtení, profesionální činnosti, ruční nebo stojanové, a lampové lupy. Nové lupy pomáhají vykonávat řadu úloh, včetně pájení, prošívání nebo oprav šperků a hodinek.
    Další informace
  • Digitální mikroskop Levenhuk DTX 350 LCD. Standardní USB mikroskop s 0,3M kamerou a kvalitní LCD obrazovkou pro aplikované práce a jako domácí koníček. Obraz z čočky objektivu vám přístroj umožňuje sledovat přímo na obrazovce v reálném čase.
    Další informace
  • Teleskop Levenhuk Skyline BASE 80T. Refrakční teleskop na alt-azimutální montáži. Má 80 mm objektiv, optiku s ochrannou vrstvou a vyváženou sadu optického příslušenství.
    Další informace
  • Spektiv Levenhuk Blaze D200. Nový digitální spektiv pro špičkové fotografie! Model přenáší ostrý a jasný obraz. Lze ho použít k vizuálnímu pozorování, fotografování a záznamu videí v rozlišení 1080p. Tento nízkorozpočtový spektiv se liší od modelu Blaze D500 absencí obrazovky. Místo toho lze k pozorování použít chytrý telefon, tablet nebo obrazovku počítače.
    Další informace
  • Spektivy Levenhuk Blaze BASE 80 a Blaze BASE 100. Dva spektivy s okuláry typu zoom a velkou aperturou. Pohodlné, spolehlivé a s kvalitní optikou. Součástí sady je kovový stativ a pevné pouzdro ke skladování a přepravě. Tyto modely jsou nástupci řady Blaze BASE: nyní je tato řada výrobků úplná a obsahuje řadu spektivů se zvětšením od 50x do 100x.
    Další informace

Mikroskopy Levenhuk MED pro lékařský výzkum

  • 29 modelů pro profesionály – rozhodně budou oceněny mikrobiology, lékaři, biochemiky a specialisty v dalších vědeckých oborech. Řada zahrnuje klasické modely, modely s optikou „infinite“ a modely s digitálními kamerami, včetně kamer s LCD obrazovkami.
    Další informace

Události

  • Mikroskopy Levenhuk – nejlepší v Polsku. Optika Levenhuk byla znovu jmenována nejoblíbenější značkou v Polsku podle webu WebRanking.pl! Během pouhých šesti měsíců od zahájení roku se podíl optických přístrojů Levenhuk v kategorii mikroskopů a lup zvýšil ze 73,3 % na 92,1 %.
  • Levenhuk Bruno PLUS 15x70 – nejlepší astronomický binokulární dalekohled roku 2019. Tímto titulem byl dalekohled oceněn oblíbenou webovou stránkou Bestbinocularsreviews.com. Výběrová kritéria zahrnovala kvalitu, náklady a všestrannost.
    Další informace

Levenhuk ve světě

Společnost Levenhuk neustále roste a vyvíjí se tím, že pokrývá stále nová území, inovuje a vylepšuje svoje produkty. „Levenhuk ve světě“ je přesně to místo, kde můžete najít všechny nejdůležitější a nejzajímavější novinky a publikace o společnosti Levenhuk z celého světa.

V současné době jsou vysoce kvalitní optické produkty Levenhuk k dispozici ve 37 zemích Evropy, Severní Ameriky a Asie.

Noví prodejci Levenhuk:

Polsko: Sklep.Szkolimy.net
Spojené státy: WildTerritory.com

Poslední novinky
Všechny novinky