Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Nová řada binokulárních dalekohledů Levenhuk Karma BASE a aktualizace řady Levenhuk Atom

04.09.2019

Levenhuk představuje novou řadu binokulárních dalekohledů Karma BASE , která zahrnuje čtyři modely. Tyto modely, stejně jako nové binokulární dalekohledy Levenhuk Atom 8x30, můžete nyní koupit v našem obchodě.

Binokulární dalekohledy Levenhuk Karma BASE představují řadu cenově výhodných optických přístrojů pro pozorování při zvětšení 8x nebo 10x. Všechny modely obsahují střechové hranoly, jsou vhodné pro denní pozorování a lze je použít se stativem. Binokulární dalekohledy mají nízkou hmotnost a jsou kompaktní: snadno se vejdou do batohu či tašky, nebo je můžete nosit kolem krku a přes rameno. Optika umožňuje zaostření na blízké i vzdálené objekty. Dalekohledy disponují optickou korekcí, okuláry mají zakřivený design. Optika těchto binokulárních dalekohledů je vyrobena ze skla BK-7 s několikanásobnou antireflexní vrstvou.

Modely v sérii:

Binokulární dalekohled Levenhuk Atom 8x30 jsou malé modely s hranoly typu porro, určené pro každodenní pozorování v otevřeném prostoru. Disponují optikou ze skla BK-7 s několikanásobnou antireflexní vrstvou, tělo je vyrobeno z odolného hliníku s pogumovaným povrchem. Jedná se o perfektní volbu pro turistiku a toulky přírodou.

Poznámka: všechny binokulární dalekohledy Levenhuk jsou dodávány s doživotní zárukou od výrobce.

Poslední novinky
Všechny novinky