Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Provedli jsme rozsáhlou aktualizaci nabídky lup Levenhuk v řadách Handy, Lamp, Refit a Read

26.09.2019

Společnost Levenhuk představuje více nových lup. V nedávné době jsme oznámili nové řady a prvních dvanáct modelů, nyní je k dispozici více než 35 modelů. Nepropásněte příležitost k získání zajímavých nových produktů!

Levenhuk Zeno Handy

Rada Levenhuk Zeno Handy zahrnuje klasicke rucni prohlizeci lupy. Nektere z nich maji osvetleni, jine lupy maji bifokalni cocky. Tyto lupy disponuji optikou ze skla nebo plastu. Tyto modely maji ruzna zvetseni, muzete si tak zvolit opticky pristroj, ktery presne odpovida vasim potrebam.

Rada Levenhuk Zeno Read take predstavuje zcela nove modely. Tyto rucni opticke nastroje maji obdelnikove cocky a LED osvetleni. Jsou idealni pro studium kreseb, map, dokumentu nebo novin:

Levenhuk Zeno Refit

Rada Levenhuk Zeno Refit si zaslouzi zvlastni pozornost. Tyto opticke pristroje jsou optimalni pro precizni dilenskou praci. Cocky jsou instalovany do kovovych ramecku, ktere poskytuji vysokou flexibilitu pohybu; diky drzakum je mozne spolehlive a prakticky zafixovat v jedne poloze ruzne predmety a nastroje. Nektere modely jsou vybaveny osvetlenim.

Držák Levenhuk Zeno Refit ZF7 je vhodný pro uchycení drobných dílů a mechanismů v pracovním prostoru pod čočkou lupy.

Levenhuk Zeno Gem

Lupy v řadě Levenhuk Zeno Gem jsou navrženy s využitím tříčočkové technologie a jsou určeny zejména pro klenotníky nebo opraváře hodinek. Tyto kompaktní odklápěcí lupy jsou vybaveny skleněnou optikou a dodávají se v plastových pouzdrech.

Levenhuk Zeno Lamp

Stolni osvetleni lup umoznuje pohodlnou praci s malymi predmety a cteni pod zvetsenim. Tyto opticke pristroje jsou vhodne pro kazdodenni pouziti stejne jako pro profesionaly. Lupy maji siroke zorne pole, jsou vybaveny osvetlenim a disponuji ruznym zvetsenim.

V teto casti naleznete vsechny lupy Levenhuk. Na vsechny opticke pristroje teto znacky je poskytovana dozivotni zaruka.

Poslední novinky
Všechny novinky