Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Velká aktualizace laboratorních mikroskopů Levenhuk MED

13.08.2019

Společnost Levenhuk nedávno představila nové produkty řady MED , která je speciálně navržena pro profesionální mikrovýzkum v různých vědeckých oborech. Tyto optické přístroje jsou již k dispozici v našem internetovém obchodě. Nyní Vám 29 nových mikroskopů pomůže s řešením mnoha úkolů.

Nové mikroskopy poskytují zvětšení v rozsahu 40x až 1000x, mají 360° otočné hlavy a jsou vybaveny širokoúhlými okuláry s dioptrickým nastavením. K dispozici je spodní osvětlení s nastavením jasu a AC napájením. K dispozici je hrubé a jemné zaostřování. Každá řada obsahuje klasické optické modely s různými hlavami, mikroskop s běžným digitálním fotoaparátem a digitální model s LCD obrazovkou. Mikroskopy se liší optikou a typem osvětlení. Některé modely mohou být použity pro pozorování v tmavém poli nebo pozorování pomocí mikroskopie s fázovým kontrastem.

Klasické laboratorní mikroskopy

Levenhuk MED 10 je jediný výrobek v modelové řadě MED s monokulární hlavou. Tyto mikroskopy používají achromatickou optiku a LED osvětlení.

Levenhuk MED 20 používá polorovinnou achromatickou optiku a má 20W halogenové světlo; k dispozici je nastavení Köhlerova osvětlení.

  • Binokulární mikroskop Levenhuk MED 20B
  • Trinokulární mikroskop Levenhuk MED 20T
  • Digitální trinokulární mikroskop Levenhuk MED D20T obsahuje 5,1 MP digitální fotoaparát
  • Digitální trinokulární mikroskop Levenhuk MED D20T LCD obsahuje 5 MP digitální fotoaparát s LCD obrazovkou

Levenhuk MED 25. Tyto optické přístroje používají rovinnou achromatickou optiku, která minimalizuje chromatické aberace, výrazně zplošťuje zorné pole a zlepšuje podání barev. K dispozici je halogenové osvětlení a kondenzor tmavého pole a nastavení Köhlerova osvětlení.

Laboratorní mikroskopy s optikou korigovanou na nekonečno

Levenhuk MED 30 je vybaven polorovinnou achromatickou optikou, pěti objektivy s různým zvětšením, nastavením Köhlerova osvětlení a LED osvětlením s přídavnou čočkou.

Levenhuk MED 35. Každý mikroskop je vybaven pěti rovinnými achromatickými objektivy a 30 W halogenovým světlem. K dispozici je nastavení Köhlerova osvětlení.

Mikroskopy s metodou pozorování ve světlém poli Levenhuk MED 40 jsou vybaveny rovinnou achromatickou optikou a LED osvětlením. K dispozici je nastavení Köhlerova osvětlení.

Mikroskopy Levenhuk MED 45 pro pozorování metodou ve světlém i tmavém poli a pozorování metodou fázového kontrastu. Používají rovinné achromatické čočky objektivu s fázovým kontrastem, fázový kondenzor (tmavého pole) a LED osvětlení. K dispozici je nastavení Köhlerova osvětlení.

Celá řada mikroskopů Levenhuk MED je k dispozici na této stránce.

Poslední novinky
Všechny novinky