Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Společnost Levenhuk: novinky a události

09.08.2021

Vážení zákazníci a návštěvníci,

jsme rádi, že vám můžeme představit novinky společnosti. Nedávno jsme uvedli na trh několik zajímavých výrobků, otevřeli jsme zastoupení značky ve třech regionech a významně rozšířili naši síť prodejců v Evropě a USA.

Nové výrobky

  • Hvězdářské dalekohledy Levenhuk Blitz BASE. Tyto přístroje jsou skvělou volbou pro ty, kteří hledají svůj první hvězdářský dalekohled za rozumnou cenu. Tato řada zahrnuje achromatické refraktory a Newtonové reflektory na azimutových držácích, se kterými se velmi snadno manipuluje. Rozšířené sady vám umožní okamžitě zahájit pozorování!
    Další informace
  • Hvězdářské dalekohledy Levenhuk Blitz PLUS. Jsou to achromatické refraktory a Newtonové reflektory instalované na ekvatoreálních (EQ) držácích. EQ držáky umožňují pozorování objektů na obloze používáním jediného knoflíku, díky čemuž jsou tyto hvězdářské dalekohledy ideální pro astrofotografii. Řada zahrnuje jednoduché i složitější modely a bude zajímavá pro začínající astronomy všech věkových kategorií.
    Další informace
  • Mikroskopy s dálkovým ovládáním Levenhuk DTX RC. Moderní přístroje s optickým a digitálním zvětšením pro aplikovaný výzkum. Kromě bezdrátového dálkového ovládání stojí za zmínku, že tyto mikroskopy jsou vybaveny LED osvětlením na flexibilních držácích a umožňují pořizovat snímky a nahrávat videa ve vysokém rozlišení.
    Další informace
  • Mikroskop s dálkovým ovládáním Levenhuk Rainbow. Každý model má barevnou obrazovku, umožňuje pořizovat snímky a nahrávat videa ve vysokém rozlišení, a je dodáván se sadou 12 mikroskopických preparátů připravených k použití.
    Další informace
  • Mikroskop s dálkovým ovládáním Levenhuk LabZZ. Byl vytvořen speciálně pro mladé uživatele. Pokud jde o funkčnost, je to téměř identická kopie Rainbow až na to, že navenek vypadá tento přístroj trochu jinak. Jeho design a rozměry jsou přizpůsobeny dětem, a proto bude tento mikroskop pro ně skvělým dárkem.
    Další informace

Levenhuk po celém světě

Společnost Levenhuk se neustále vyvíjí a rozrůstá, proniká na nové trhy, inovuje své produkty a stále je zlepšuje. „Levenhuk po celém světě“ – právě tam najdete nejnovější, nejdůležitější a nejzajímavější zprávy a publikace o společnosti Levenhuk z celého světa.

Rádi bychom vás informovali, že jsme otevřeli tři nová zastoupení — v Portugalsku, Řecku a na Kypru.

S velkým potěšením oznamujeme otevření nového obchodu Zoom’n’Joy ve Funchalu v portugalském souostroví Madeira. Pro nový obchod jsme zvolili Funchal, hlavní město souostroví Madeira, protože se jedná nejenom o hlavní město této oblasti, ale také o turisticky nejvíce navštěvované letovisko s mnoha hotely, přístavem a mezinárodním letištěm.

znj-funchal-madeira-pt_01.png   znj-funchal-madeira-pt_02.png

V současné době jsou tyto vysoce kvalitní optické přístroje Levenhuk k dispozici ve 39 zemích Evropy, Severní Ameriky a Asie.

Noví prodejci Levenhuk

Spojené království: fullerscope.com
Belgie: optiquehermans.be
Bulharsko: electron.bgbasecamp-shop.comazo.bgtehnikata.com
Dánsko: frishop.dk
Itálie: otticodiuggiate.comoptipro.itmilitary-surplus.itotticapuntidivista.comotticamancini.comshop.roccogiocattoli.euvedovelli.netitaltronik.itunmondodiocchiali.com
Španělsko: deportesdecampo.comlabopolis.comlaboquimia.esamaina.comastroilusion.esdukefotografia.comdesenfunda.comlensforvision.comparatum.esopticaliaexpansion.com
Holandsko: graidco.nl
USA a Kanada: stargazingtelescopes.comcorescientifics.comclarity-scopes.comjustcone.carayshuntingsupplies.comtelescopetek.commagnifyusa.comleveloptics.com
Francie: 1001jouets.fr

Levenhuk Europe

Děkujeme za Vaši pozornost!

Poslední novinky
Všechny novinky