Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Nové produkty: digitální mikroskopy Levenhuk s dálkovým ovládáním!

02.12.2020

Levenhuk představuje nové digitální mikroskopy s dálkovým ovládáním, které jsou nyní dostupné v našem online obchodě. Aktualizace našich produktů se týká také populárních řad mikroskopů Rainbow a LabZZ a zcela nové řady DTX RC. Seznamte se!

Levenhuk DTX RC jsou mikroskopy pro aplikovaný výzkum. Disponují optickým a digitálním zvětšením a umožní vám pracovat s velkými neprůhlednými objekty, jako jsou kameny, mince, elektronika, hmyz či šperky. Mikroskopy jsou vybaveny integrovaným barevným displejem, LED osvětlením na flexibilních držácích a bezdrátovým dálkovým ovládáním. Všechny modely umožňují zachycení snímků a videí ve vysokém rozlišení. Některé modely lze připojit k počítači. Mikroskopy jsou napájeny z AC zdroje (síťové napájení).

Mikroskopy v řadě Rainbow s dálkovým ovládáním jsou dva nové produkty pro vědecké nadšence a studenty. Mikroskopy disponují kombinovaným světlem, které umožňuje studium vzorků jakéhokoli stupně průhlednosti: kameny, hmyz, textil, biologické vzorky a jiné. Tyto mikroskopy vám umožní snímat obrázky a videa ve vysokém rozlišení a disponují otočnými displeji. Sada obsahuje 12 preparátů připravených k pozorování mikroskopem.

Mikroskop řady LabZZ s dálkovým ovládáním je podobný jako mikroskop řady Rainbow, ale je navržen s ohledem na potřeby dětských uživatelů. Disponuje lesklým povrchem, malými rozměry a snadno se ovládá. Je vhodný pro studium biologických vzorků, kamenů, malých mechanismů a mnoho dalšího.

  • Digitální mikroskop Levenhuk LabZZ DM200 LCD nabízí 4,3palcový displej a jednoduché dálkové ovládání pro zachycení snímků a videa. Napájení je zajišťováno ze síťového zdroje nebo pomocí baterie. Sada obsahuje 12 preparátů připravených k pozorování mikroskopem.

Upozorňujeme, že všechny mikroskopy Levenhuk jsou od výrobce dodávány s doživotní zárukou.


Poslední novinky
Všechny novinky