Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Společnost Levenhuk: nejnovější zprávy a události pro květen a červen 2019

19.07.2019

Vážení zákazníci a návštěvníci,

představujeme vám nejnovější zprávy společnosti. Pokračujeme v rozšiřování naší přítomnosti na trhu v Evropě. Během posledních dvou měsíců se společnost Levenhuk zúčastnila několika zajímavých akcí v České republice a na Kypru. Jsme také hrdí na to, že vám můžeme oznámit spuštění našich nových italských webových stránek – Levenhuk.it!

Levenhuk ve světě

Společnost Levenhuk neustále roste a vyvíjí se tím, že pokrývá stále nová území, inovuje a vylepšuje svoje produkty. „Levenhuk ve světě“ je přesně to místo, kde můžete najít všechny nejdůležitější a nejzajímavější novinky a publikace o společnosti Levenhuk z celého světa. V současné době jsou vysoce kvalitní optické produkty Levenhuk k dispozici ve 37 zemích Evropy, Severní Ameriky a Asie.

Noví prodejci Levenhuk:

Bulharsko: Stemago.com
Chorvatsko: Theshop.hr

Levenhuk Europe

  • Byly spuštěny webové stránky Levenhuk.it: italské webové stránky jsou stále aktivně naplňovány obsahem, ale internetový obchod již funguje a je v provozu.
  • Výstava Natura Viva 2019 v České republice: na 24. Mezinárodní výstavě lovu, rybářství, včelařství a potřeb pro pobyt v přírodě byly představeny dalekohledy a spektivy (pozorovací dalekohledy) Levenhuk.
  • Astronomický festival na Kypru: naše společnost s potěšením poskytla teleskopy pro mládežnický projekt „Columba Hypatia: Astronomy for Peace“.
  • Nové speciální nabídky: získejte užitečné dárky s nákupem našich nových binokulárních dalekohledů Levenhuk Vegas ED, Monaco ED a spektivu Blaze D500 na eu.levenhuk.com.

Nové recenze Levenhuk v angličtině

  • Mikroskop Levenhuk 870T: zajímavé video o tom, co můžete vidět v kapce vody z velkoměstského jezera při pozorování moderním mikroskopem. YouTube kanál MAD SCIENCEen.
Poslední novinky
Všechny novinky