Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Prémiové binokulární dalekohledy na vás učiní dojem. Dalekohledy Levenhuk Monaco ED zajišťují nádherné obrazy. Spolehlivé nízkoúdržbové binokulární dalekohledy pro pozorování za všech podmínek

25.02.2019

Nemůžeme se dočkat, až vám představíme binokulární dalekohledy Levenhuk Monaco ED. Prodlužují populární řadu Levenhuk Monaco, která byla vysoce ceněna mnohými zákazníky. Vylepšili jsme optiku, eliminovali optické vady čoček, vymysleli nový stylový design a uchovali všechny atraktivní funkce – to je způsob, jak byly nové binokulární dalekohledy Levenhuk Monaco ED navrženy. Tyto modely binokulárních dalekohledů jsou již dostupné na našich webových stránkách a na webech našich partnerů.

Vlastnosti nových binokulárních dalekohledů:

  • Všechny optické prvky jsou vyrobeny ze skla s extrémně nízkými hodnotami rozkladu světla a jsou chráněny několika vrstvami antireflexní povrchové úpravy. Díky tomu nedochází k optickým vadám čoček ani k rozptylovému oslnění, což je běžné pro levnější optické verze.
  • Uvnitř se nachází čtyřprvkové čočky objektivu a pětiprvkové okuláry o průměru 28 mm. Čím víc čoček v konstrukci, tím ostřejší a jasnější je přenesený obraz. Tak můžete obdivovat nádheru okolního světa v jeho různorodosti.
  • Střechové hranoly. Binokulární dalekohledy Levenhuk Monaco ED jsou kompaktní a lehké díky použití moderních hranolů.
  • Hermetické tělo vyplněné dusíkem. Binokulární dalekohledy v této řadě jsou odolné špatnému počasí. Jejich optika a mechanické díly odolají ponoření do vody do hloubky až 1,5 m na krátkou dobu.
  • Dlouhý oční reliéf. Dalekohledy Levenhuk Monaco ED umožňují pozorování s nasazenými brýlemi i bez nich. Optické vlastnosti činí tyto binokulární dalekohledy vhodnými pro univerzální použití.
  • Výtečné základní vlastnosti: dioptrická korekce na pravém okuláru, nastavení vzdálenosti mezi tubusy, hladké zaostřování a přizpůsobení pro stativ.
  • Stylový design a barevné dárkové balení.

Nové binokulární dalekohledy Levenhuk Monaco ED:

této sekci můžete najít všechny binokulární dalekohledy Levenhuk.

Poslední novinky
Všechny novinky