Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Již brzy představíme nové výrobky!

28.03.2017

Vážení zákazníci!

Pokud pravidelně čtete naše zprávy, možná si pamatujete, že rok 2016 byl mimořádný. Představili jsme v něm řadu nových optických přístrojů, které – bez falešné skromnosti – se krátce po svém uvedení na trh staly doslova hitem. Mezi tyto novinky patřily inovované řady barevných mikroskopů Levenhuk Rainbow, optické přístroje pro děti Levenhuk LabZZ i modernizovaná řada mikroskopů Levenhuk 700 a lup Levenhuk Zeno Vizor.

A rok 2017 nebude jiný! Vkládáme naše maximální úsilí do vývoje a uvedení na trh nových optických přístrojů s ještě lepší kvalitou a výkonem. Čím širší je totiž sortiment dostupných výrobků, tím větší je šance, že vy jako naši zákazníci najdete to, co hledáte, a vaše potřeby budou v plné míře uspokojeny. A to je vždy naše hlavní priorita. Během následujících několika měsíců se chystáme rozšířit naše řady mikroskopů a lup a vydat nové tištěné vzdělávací materiály. Dále plánujeme představit nové fotoaparáty k mikroskopům a teleskopům, které vám pomohou začít s fascinujícím novým koníčkem – mikro a makrofotografií.

Mějte na paměti, že neustále usilujeme o to, abychom vás potěšili novými propagačními akcemi, akcemi a dárky! Nezapomeňte proto pravidelně nahlížet do části „Speciální nabídky“ na našem webu, kterou naleznete na tomto odkazu.

Poslední novinky
Všechny novinky