Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

V nabídce jsou nové teleskopy, kompasy a pozorovací dalekohledy Levenhuk

06.10.2017

Vážení zákazníci!

S potěšením Vám představujeme naši novou řadu teleskopů - Levenhuk Skyline Travel.

Tato řada zahrnuje dva modely: teleskop Levenhuk Skyline Travel 50 a teleskop Levenhuk Skyline Travel 70, a je nejvhodnější pro pozorování noční oblohy daleko od světel měst. Tyto kompaktní a lehké teleskopy jsou vybaveny dostatečně velkým batohem pro vše, co potřebujete pro pozorování - objektiv, stativ, držák a příslušenství - takže svůj teleskop můžete vzít s sebou, ať jdete kamkoliv.

Další informace o teleskopech Levenhuk naleznete na této stránce katalogu.

Další cenný přírůstek do naší řady výrobků – stylový pozorovací dalekohled Levenhuk Spyglass SG2. Tento výsuvný designový model vyrobený z mosazi a pokrytý kůží je replikou pozorovacích dalekohledů minulých staletí. A není to jen krásná věc, je to skvělý optický přístroj. S povrstvenou optikou vyrobenou ze skla BK-7, s 12násobným zvětšením a vysokou světlostí poskytuje ostrý a detailní obraz bez aberací.

Kompletní škálu pozorovacích dalekohledů najdete na této stránce.

Rádi bychom také představili nové příslušenství – Kompas Levenhuk DC65 kompas Levenhuk DC65. Tento klasický model se dvěma stupnicemi, plovoucím ovládacím kolečkem a vestavěným osvětlením umožňuje použití kompasu ve tmě. Ti, kteří upřednostňují spolehlivou klasiku, tento produkt vysoce ocení.

Další příslušenství najdete na této stránce.

Doufáme, že se Vám tyto nové produkty budou líbit stejně jako nám, protože se vždy snažíme rozšířit sortiment výrobků přidáváním jen těch nejkvalitnějších produktů.

Poslední novinky
Všechny novinky