Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Užitečné videorecenze (v angličtině) úžasných solárních teleskopů Meade

12.03.2018

Vážení návštěvníci!

Dovolujeme si vás informovat o nových videorecenzích (v angličtině) skvělých solárních teleskopů známé americké značky optických přístrojů Meade. Jedná se o řadu úžasných optických teleskopů k pozorování povrchu Slunce, skvrn a protuberancí na něm. Vysoce kvalitní optika a odnímatelné světelné filtry zajišťují ostrý detailní obraz.

Teleskopy z řady Coronado SolarMax II és Coronado SolarMax III jsou vybaveny patentovaným systémem vylepšení obrazu RichView a novým dvourychlostním okulárovým výtahem s ozubeným převodem. Pomocí těchto moderních teleskopů si budete moci užívat pozorování Sĺunce a protuberancí vycházejících z jeho povrchu. Skvělý přenosný solární teleskop Coronado PST (Personal Solar Telescope) vás ohromí svým kompaktním designem a mimořádnou schopností zachycovat světlo. Řada Meade EclipseView obsahuje vynikající teleskopy různých provedení. Dodávají se včetně odnímatelného solárního filtru bílého světla a zprostředkují vám jasné, syté snímky Slunce i planet, hvězd, mlhovin a galaxií.

Videorecenze „Bezpečnostní tipy při pozorování slunečního zatmění“ je návodem k tomu, jak správně provádět pozorování Slunce a konkrétně slunečního zatmění. Při pozorování je důležité uchovat oči v bezpečí a současně si vychutnat pozorování Slunce a nebeských objektů.

Celý sortiment vynikajících teleskopů Meade najdete v našem online obchodě s optickými přístroji.

Poslední novinky
Všechny novinky