Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Užitečné nové videorecenze (v angličtině) teleskopů a příslušenství značky Bresser

06.05.2018

Vážení návštěvníci!

Uvažovat o teleskopu jako o optickém přístroji, který je určen pouze pro zkušené astronomy, není zcela správné. I když jste jen nadšení začátečníci, můžete si určitě najít ideální snadno použitelný hvězdářský dalekohled. A my vám pomůžeme s rozhodováním – zhlédněte užitečné videorecenze vynikajících (v angličtině) teleskopů a příslušenství značky Bresser.

Podívejte se na tuto videorecenzi a dozvíte se více o kompaktním teleskopu National Geographic 76/700 EQ. Tento hvězdářský dalekohled je určen pro začínající astronomy a děti. Vzhledem k malým rozměrům se dá přístroj snadno vzít s sebou na kempování, výlet nebo piknik.

Jakmile si pořídíte teleskop a začnete pozorovat, pravděpodobně si budete chtít pořídit úchvatné snímky toho, co vidíte. Doporučujeme vám zhlédnout tuto videorecenzi základního teleskopu Bresser Arcturus 60/700 s redukcí na chytrý telefon. Připojit k redukci telefon a zaznamenávat fotografie a videa je snadné. Tento teleskop nabízí silné zvětšení v rozsahu 35–262x. Budete si moci vychutnat Měsíc, Saturnovy prstence a další nebeské jevy.

Poslední novinky
Všechny novinky