Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Stručné nové videorecenze optických přístrojů Meade

12.04.2018

Vážení návštěvníci!

Vždy je užitečné zhlédnout videorecenze výrobků, které se chystáte zakoupit, abyste viděli, jak vypadají v reálném životě. Jsme rádi, že vás můžeme upozornit na krátké nové videorecenze, díky kterým se na tyto optické přístroje budete dívat v novém světle.

Tato krátká videorecenze se věnuje kompaktním triedrům Meade Mirage Zoom 7-15x35 s nastavitelným zvětšením (v rozmezí 7x až 15x). Využívají Porro hranoly a jsou skvělé k pozorování, při němž potřebujete měnit zvětšení, například při ornitologických výpravách nebo sledování sportovních událostí.

V této rychlé videorecenzi se dozvíte další informace o binokulárních dalekohledech Meade Mirage Zoom 10-22x50. Optické členy z vysoce kvalitního skla BK-7 potažené několika vrstvami antireflexní povrchové úpravy zajišťují ostrý a čistý obraz i při slabém osvětlení. Robustní plášť s pryžovým povrchem chrání optiku a zajišťuje dlouhou životnost.

Podívejte se na tuto užitečnou videorecenzi a dozvíte se více o spektivu Meade Wilderness 15-45x65 mm. Tento lehký pozorovací dalekohled s funkcí přiblížení bude užitečným pomocníkem na cestách. Kvalitní optické členy mají na povrchu několikanásobnou antireflexní vrstvu a jsou vyrobeny z optického skla BaK-4. Robustní plášť naplněný dusíkem zabraňuje zamlžování optiky při náhlých změnách teploty.

Během pozorování při vysokém zvětšení doporučujeme tento optický přístroj umístit na stativ, aby se zabránilo chvění obrazu. Celý sortiment skvělých optických přístrojů Meade najdete v našem online obchodě.

Poslední novinky
Všechny novinky