Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Společnost levenhuk uvádí na trh novou řadu optických výrobků ve spolupráci se společností Discovery, Inc.

01.11.2021

Praha, CZ – 1. listopadu 2021 – Levenhuk, jeden z největších distributorů optických zařízení v Evropě, dnes oznámil novou spolupráci se společnosti Discovery, Inc., světovým lídrem v oblasti skutečné zábavy u řady hvězdářských dalekohledů, mikroskopů, binokulárních dalekohledů, pozorovacích dalekohledů a meteorologických stanic. Tato řada optických výrobků bude dostupná po celé Evropě se zaměřením na trhy včetně Ruska, Španělska, Itálie, Maďarska, Bulharska, Polska a České republiky. Všechny výrobky budou k dispozici v přístupných cenových relacích.

„Neustále uvádíme na trh nové výrobky pro vyznavače a nadšence vědy, abychom splnili jejich požadavky,“ řekl Anton Epifanov, generální ředitel společnosti Levenhuk. „Partnerství s vynikající společností jako je společnost Discovery odráží náš závazek k zelené budoucnosti a ochraně přírody.“

„Ve společnosti Discovery spolupracujeme se značkami, které sdílejí naše poslání podněcovat zvědavost a vzdělávat naši základnu fanoušků po celém světě,“ řekla Helen Panayiotou, licenční manažerka pro mezinárodní spotřební produkty ve společnosti Discovery, Inc. „Tato řada optických výrobků ve spolupráci se společností Levenhuk poskytuje amatérským vědcům a vášnivým průzkumníkům po celé Evropě řadu vysoce kvalitních a dostupných výrobků.“

Řada optických výrobků Levenhuk Discovery bude zahrnovat celkem 140 skladových položek uváděných na trh od října 2021. Vybrané výrobky budou také obsahovat řadu vzdělávacích publikací o vesmíru a mikrosvětě. Tato řada je zaměřena na dospělé rekreační uživatele a povzbudí spotřebitele, aby prozkoumali a dozvěděli se více o světě kolem sebe. Mezi maloobchodníky této řady patří společnosti Technopolis (Bulharsko), AFD Genova (Itálie), Skypoint (Itálie), Telescopios Barcelona (Španělsko), Alza (Česká republika), Mall (Česká republika), Szolnoktavcso (Maďarsko), Edigital (Maďarsko), Euromega (Polsko), Me (Polsko) a Skynet (Polsko).

Tato nová řada optických výrobků splňuje vysoké standardy společnosti Levenhuk a zároveň čerpá inspiraci ze vzdělávacích programů společnosti Discovery. Další informace o této řadě výrobků naleznete na www.levenhuk.cz/discovery.


O společnosti Levenhuk Optics Ltd:

Levenhuk Optics Ltd (ID společnosti: 242 04 668, DIČ: CZ24204668) je jedním z největších distributorů optických přístrojů v Evropě a zároveň výrobce optiky pod vlastní značkou Levenhuk (hvězdářské dalekohledy, mikroskopy a binokulární dalekohledy). Dnes je společnost Levenhuk Ltd jednou z nejznámějších společností v Evropě zabývající se výrobou zařízení a příslušenství vzdělávacího obsahu pro amatérskou astronomii a mikroskopii. Sídlo společnosti Levenhuk se nachází v Praze. Společnost Levenhuk má pobočky v USA, Kanadě, Ázerbájdžánu, Belgii, Bulharsku, Maďarsku, Řecku, na Islandu, ve Španělsku, Itálii, na Kypru, v Lotyšsku, Lucembursku, Malajsii, Nizozemsku, Polsku, Portugalsku, Rusku, Rumunsku, Turecku, na Ukrajině, ve Finsku a v České republice celkem se 145 zaměstnanci po celém světě.

Naše společnost provozuje mezinárodní řetězec specializovaných maloobchodních prodejen pod názvem Zoom’n’Joy. Tento řetězec zahrnuje 81 prodejen umístěných v 62 městech po celé Evropě a Rusku.

O společnosti Discovery:

Společnost Discovery, Inc., (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) je světovým lídrem v oblasti zábavy ve skutečném životě, který slouží vášnivému publiku superfanoušků po celém světě s nabídkou obsahu, který inspiruje, informuje a baví. Společnost Discovery přináší každý rok více než 8 000 hodin originálního programu a má vedoucí postavení v kategoriích obsahu velmi oblíbených žánrů po celém světě. Televizní kanál Discovery, který je k dispozici ve 220 zemích a územích a téměř v 50 jazycích, je inovátorem platformy oslovující diváky na obrazovkách po celém světě, včetně produktů TV Everywhere, jako například portfolio aplikací GO; přímé streamovací služby pro spotřebitele, jako například discovery+, Food Network Kitchen a MotorTrend OnDemand; digitální a sociální obsah ze skupiny Nine Media; významné přírodovědné a věcné obsahové partnerství s BBC; a strategické spojenectví s PGA TOUR za účelem vytvoření mezinárodního domova golfu. Portfolio prémiových značek Discovery zahrnuje televizní kanály Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel a multiplatformní joint-venture společností s Chip a Joanna Gaines, Magnolia Network a rovněž OWN: Oprah Winfrey Network v USA, Discovery Kids v Latinské Americe a Eurosport, který je předním poskytovatelem nejlepšího místně relevantního sportovního obsahu a domovem olympijských her v Evropě. Další informace naleznete na corporate.discovery.com a sledujte @DiscoveryIncTV napříč sociálními platformami.

Kontaktní informace pro média:

Oddělení pro styk s veřejností Levenhuk
Telefon: +44 20 3051 6250
E-mail: pr@levenhuk.com

Poslední novinky
Všechny novinky