Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Společnost Levenhuk se zúčastní veletrhu Photokina 2018

21.08.2018

Vážení návštěvníci a zákazníci!

Je nám potěšením Vás informovat o tom, že společnost Levenhuk se zúčastní veletrhu Photokina 2018, který proběhne v Kolíně, v Německu, 26. až 29. září 2018.

Naše společnost plánuje představit nejprodávanější optické vybavení známých značek, mezi které patří například Levenhuk a Meade. Tým společnosti Levenhuk neustále tvrdě pracuje na rozšiřování svých obchodních kontaktů po celém světě. V prosinci 2017 jsme oficiálně zahájili spolupráci se značkou Meade a stali jsme se jejich exkluzivním prodejcem pro východní Evropu.

V rámci prezentace našeho stánku na veletrhu Photokina 2018 si kromě nejprodávanějších modelů budete moci prohlédnout také některé absolutně nové produkty.

Nabízíme optické přístroje pro profesionály i amatéry: mikroskopy, teleskopy, binokulární dalekohledy, pozorovací dalekohledy, lupy a příslušenství.

Společnost Levenhuk vyrábí vysoce kvalitní optické přístroje, naše nabídka zahrnuje spolehlivé produkty, které splní nároky zkušených amatérů i profesionálů. Naše široká nabídka teleskopů zahrnuje achromatické refraktory, reflektory a teleskopy typu Maksutov-Cassegrain. Naše portfolio rovněž zahrnuje biologické a digitální mikroskopy, určené speciálně pro použití v medicíně, obecně klinické praxi a laboratorním výzkumu.

Další oblastí, na kterou se specializujeme, jsou optické přístroje pro děti. Tuto oblast reprezentují mikroskopy, teleskopy a dalekohledy řady Levenhuk LabZZ a Levenhuk Rainbow. Jedná se o barevně designované a snadno použitelné produkty, optické sady a různé výzkumné přístroje, vytvořené za účelem vzdělávání dětí.

Produkty společnosti Levenhuk jsou výjimečně spolehlivé a je na ně poskytována doživotní záruka!

Zástupci společnosti Levenhuk Inc. včetně našeho CEO vás rádi přivítají u našeho stánku na veletrhu Photokina 2018 a proberou s vámi možnosti navázání partnerství.

Datum: 26.-29. září 2018.

Místo: Koelnmesse, Messepl. 1, 50679 Kolín, Německo

Stánek Levenhuk: Hala 2.1, stánek D-037.

Photokina je světově proslulý mezinárodní veletrh, který prezentuje nejnovější produkty a technologie z oblasti fotografie, videa a zobrazovací techniky. Jedná se o jediný roční obchodní veletrh optických přístrojů, na kterém se mohou spolu potkat výrobci, dodavatelé a spotřebitelé, aby zde prodávali či nakupovali nejnovější vybavení na trhu.

Levenhuk will take part in the Photokina 2018 Exhibition


Poslední novinky
Všechny novinky