Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Společnost Levenhuk: nejnovější zprávy a události v září a říjnu 2019

09.12.2019

Vážení zákazníci a návštěvníci,

chtěli bychom se s vámi podělit o nejnovější zprávy společnosti. Začátek čtvrtého čtvrtletí roku 2019 byl neuvěřitelně produktivní: otevřeli jsme nové pobočky ve Španělsku a Itálii, představili jsme své optické přístroje na specializovaném veletrhu v Chorvatsku, zahájili jsme nové časově omezené nabídky a představili více než 100 nových optických produktů v Evropě.

Důležité upozornění!

  • Nová pobočka v Itálii. Sídlo pobočky se nachází v severní Itálii, ve druhém největším městě této země – v Miláně (Via Varesina 80, 20156 Milano). Pro naši společnost je jižní Evropa stále novou oblastí, nové pobočky tedy znamenají, že optické produkty Levenhuk budou dostupné více zákazníkům.
    Další informace
  • Nová pobočka ve Španělsku. Sídlo pobočky se nachází v Madridu (Calle de Ocaña 87, 28047 Madrid) – hlavním a největším městě této země, situovaném ve střední části Pyrenejského poloostrova. Madrid je nejen lidnaté město, ale také významné kulturní a turistické centrum a důležitý dopravní uzel.
    Další informace

Nové monokulární dalekohledy Levenhuk

  • Monokulární dalekohledy Levenhuk Atom. Tato řada lehkých monokulárních dalekohledů se skleněnou optikou s antireflexní vrstvou ke ideální pro pozorování na venkově, ve městě i z ochozů stadiónu. Do této řady patří tři modely, každý z nich s regulovatelným přiblížením.
    Další informace
  • Monokulární dalekohledy Levenhuk Wise PRO. Toto je řada zapouzdřených monokulárních dalekohledů s velkými čočkami, které sbírají dostatek světla nejen přes den, ale i večer. Optika BaK-4 s kompletní antireflexní vrstvou.
    Další informace
  • Monokulární dalekohledy Levenhuk Vegas ED. Monokulární dalekohledy vysoké kvality. Vedle všech výhod řady Wise PRO tyto modely také používají sklo ED s nízkým rozptylem, a nabízejí tak špičkový obraz.
    Další informace

Nové pozorovací dalekohledy Levenhuk

  • Pozorovací dalekohledy Levenhuk Blaze Compact. Ultra kompaktní pozorovací dalekohledy s klasickou optikou BK-7 s kompletní antireflexní vrstvou.
    Další informace
  • Pozorovací dalekohledy Levenhuk Blaze Compact ED. Ultra kompaktní pozorovací dalekohledy se špičkovou optikou ED s nízkým rozptylem a kompletní antireflexní vrstvou.
    Další informace

Nové lupy Levenhuk

  • Lupy pro čtení Levenhuk Zeno Read. Praktické rukojeti a obdélníkový tvar – tyto nové lupy se skvěle hodí ke čtení a studování knih, novin, výkresů, map, dokumentů, fotografií a výtisků. Jsou dokonce vybaveny LED světlem. Tato řada obsahuje sedm modelů.
    Více se dozvíte zde
  • Ruční lupy Levenhuk Zeno Handy. Klasické zobrazovací lupy s rukojetěmi, praktické pro každodenní použití doma i v práci. K dispozici jsou modely se světlem a bez něj, lupy s bifokálními nebo klasickými čočkami, modely s plastovou nebo skleněnou optikou. Celkem tato řada nabízí 21 modelů.
    Více se dozvíte zde a zde
  • Stolní lupy se světlem Levenhuk Zeno Lamp. Praktické modely pro čtení, šití a práci s drobnými předměty. Tato řada zahrnuje lupy upevněné na ohebném stojanu a lupy s článkovými držáky. Důležité vlastnosti: široké zorné pole a jasné LED nebo fluorescentní osvětlení. Tato řada obsahuje 14 modelů.
    Více se dozvíte zde a zde
  • Stolní lupy Levenhuk Zeno Desk. Bifokální modely se svěracími držáky a ohebným stojanem, který umožňuje snadno změnit náklon nebo polohu. LED osvětlení se napájí ze sítě a ochranné krytky chrání před prachem a poškozením. Tato řada se rozrostla o tři nové modely.
    Další informace
  • Lupy se stojanem Levenhuk Zeno Refit. Nenahraditelné pro pájení nebo opravy elektroniky, sestavování a lakování velkých modelů, studování a broušení drahých kamenů. Lupy této řady jsou vybaveny speciálními držáky se svěrkami, se kterými lze předměty bezpečně upevnit v jedné poloze. V této řadě je 8 modelů.
    Více se dozvíte zde a zde
  • Klenotnické lupy Levenhuk Zeno Gem. Jsou vyrobené speciálně pro klenotníky, zlatníky a hodináře. Mají vysoce kvalitní optiku, velké zvětšené a kompaktní skládací konstrukci. Dodávají se s platovým úložným pouzdrem. Tato řada se rozrostla o čtyři nové modely.
    Další informace
  • Zvětšovací brýle Levenhuk Zeno Vizor G8. Díky náhlavnímu pásku a speciálním obroučkám získáte brýle s 16 čočkami (8 páry). Umožní vám pracovat s malými předměty při zvětšení 2,5x až 25x. Ruce budete mít zcela volné.
    Další informace

Nové mikroskopy Levenhuk

  • Kapesní mikroskopy Levenhuk Zeno Cash ke kontrole měny. Tyto přenosné mikroskopy umožňují kontrolu bankovek a práci s malými předměty a jsou vybaveny UV nebo LED světlem. Tato řada obsahuje 9 modelů.
    Další informace
  • Mikroskopy Levenhuk DTX 700 LCD a 700 Mobi. Tyto mikroskopy se od dřívějších modelů této řady liší tím, že obsahují funkci digitálního přiblížení. S optickým zvětšením v rozsahu 10x až 300x můžete dosáhnout celkového zvětšení až 1200x. Oba modely jsou navíc vybaveny integrovaným polarizačním filtrem.
    Další informace

Nové teleskopy Levenhuk

  • Teleskopy Levenhuk Skyline PLUS. Do této řady přibylo šest nových modelů: refraktor, katadioptrický teleskop a Newtonův reflektor. Všechny teleskopy jsou vybaveny paralaktickou montáží, která je vynikající pro sledování astronomických objektů na obloze a pro produktivní a pohodlné provádění dlouhodobých pozorování.
    Další informace
  • Teleskopy Levenhuk Skyline BASE. Do této řady přibyl jeden nový model – Newtonův reflektor s 114 mm sférickým zrcadlem. Teleskopy této řady jsou vybaveny azimutální montáží. Každý teleskop je také vybaven vyváženou sadou optických doplňků.
    Další informace

Další nové produkty

  • Optické přístroje Levenhuk LabZZ pro děti a náctileté. Monokulární a binokulární dalekohledy v pestrých barvách pro venkovní pozorování a hry. Pláště jsou určené pro dětské ruce, zatímco optika je na úrovni „dospělých“.
    Další informace
  • Kompasy Levenhuk Army. Praktické, kapalinou plněné kompasy s průzorovým hledáčkem, měřítky mapy a bublinkovou vodováhou. Pomáhají přesně určit a držet správný směr v lese, vyznačit trasu na mapě a vyhodnotit vzdálenost mezi vzdálenými objekty.
    Další informace

Levenhuk ve světě

Společnost Levenhuk se neustále vyvíjí a rozrůstá, proniká na nové trhy, inovuje své produkty a stále je zlepšuje. „Levenhuk ve světě“ – právě tam najdete nejnovější, nejdůležitější a nejzajímavější zprávy a publikace o společnosti Levenhuk z celého světa.

V současné době jsou vysoce kvalitní optické produkty Levenhuk k dispozici ve 37 zemích Evropy, Severní Ameriky a Asie.

Noví prodejci Levenhuk:

Itálie: OtticaSpoto.it, ZaccaSport.com
Kanada: Luvviu.com
USA: TeachChildren.com

Levenhuk Europe

  • Levenhuk na akci Biograd Boat Show v CHorvatsku: optické přístroje Levenhuk byly představeny na speciální výstavě věnované plachtění a jachtingu. Zvláštní pozornost byla věnována námořním binokulárním a monokulárním dalekohledům Levenhuk Nelson. Tato akce se konala 17.–20. října v chorvatském hlavním městě Bělehrad.
Poslední novinky
Všechny novinky