Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Společnost Levenhuk hodnotí výsledky roku 2019

24.01.2020

Vážení zákazníci a návštěvníci,

Vše nejlepší do Nového roku a veselé Vánoce! Rádi bychom Vám poděkovali za velmi přínosnou spolupráci v roce 2019 a také Vás informovali o nejdůležitějších událostech, které v tomto roce proběhly.

Loňský rok byl pro naši společnost velmi produktivní! Pokračovali jsme ve velmi aktivním navazování nových partnerství: v roce 2019 jsme začali spolupracovat s více než 110 novými prodejci v Evropě a v USA.

Otevřeli jsme 3 nové obchody Levenhuk, uvedli velké množství nových optických přístrojů, rozšířili oblíbené produktové řady o nové položky a výrazným způsobem jsme posílili naši přítomnost na evropském trhu. K dnešnímu dni zahrnuje náš řetězec Levenhuk 13 obchodů fungujících v 8 evropských zemích. Také jsme se účastnili velkého množství zajímavých událostí a organizovali speciální promo akce a globální prodejní akce.

Nové obchody

  • V roce 2019 jsme pokračovali v rozvoji řetězce obchodů Levenhuk. V průběhu roku jsme otevřeli 3 nové obchody v těchto městech: Milán, Madrid a Kyjev.

Levenhuk ve světě

  • Mikroskopy Levenhuk – nejlepší v Polsku. Optika Levenhuk byla znovu jmenována nejoblíbenější značkou v Polsku podle webu WebRanking.pl! Během pouhých šesti měsíců od zahájení roku se podíl optických přístrojů Levenhuk v kategorii mikroskopů a lup zvýšil ze 73,3 % na 92,1 %.

  • Výstava Natura Viva 2019 v České republice: na 24. Mezinárodní výstavě lovu, rybářství, včelařství a potřeb pro pobyt v přírodě byly představeny dalekohledy a spektivy (pozorovací dalekohledy) Levenhuk.

  • Astronomický festival na Kypru: naše společnost s potěšením poskytla teleskopy pro mládežnický projekt „Columba Hypatia: Astronomy for Peace“.

  • Uznávaný webový portál Bestbinocularsreviews.com, který se specializuje na hodnocení binokulárních dalekohledů, ocenil model Levenhuk Bruno PLUS 15x70 jako „Nejlepší astronomický binokulární dalekohled roku 2019“.

  • Levenhuk na akci Biograd Boat Show v Chorvatsku: optické přístroje Levenhuk byly představeny na speciální výstavě věnované plachtění a jachtingu. Zvláštní pozornost byla věnována námořním binokulárním a monokulárním dalekohledům Levenhuk Nelson. Tato akce se konala 17. – 20. října v chorvatském městě Biograd.

  • Kalifornský webový portál Wiki.ezvid.com ocenil naše stylové binokulární dalekohledy Levenhuk Broadway a udělil jim první místo v hodnocení „7 nejlepších divadelních kukátek“.

  • Společnost Levenhuk se účastnila Slezského vědeckého festivalu v Polsku: zde jsme seznámili všechny účastníky a hosty s našimi nejpopulárnějšími mikroskopy.

Společnost Levenhuk pokračuje v posilování své geografické přítomnosti

Společnost Levenhuk neustále roste, rozvíjí se a pokrývá nová teritoria. V průběhu minulého roku jsme otevřeli několik oficiálních zastoupení v Evropě: konkrétně ve Finsku, Milánu, Madridu a v Ázerbájdžánu.

V současné době jsou vysoce kvalitní optické produkty Levenhuk k dispozici ve 37 zemích Evropy, Severní Ameriky a Asie.

Nové optické přístroje

  • V uplynulém roce jsme představili více než 150 nových optických přístrojů značek Levenhuk. Zvláštní pozornost si zaslouží uvedení řady mikroskopů Levenhuk MED – 29 profesionálních mikroskopů pro mikrobiology, lékaře, biochemiky a specialisty z dalších vědeckých odvětví. Výrazným způsobem jsme také rozšířili naši nabídku lup Levenhuk Zeno, tato řada nyní obsahuje modely určené pro všechny druhy práce s textem a malými objekty, jako je například pájení, šití, klenotnictví či opravy hodinek. Seznam nových produktů také zahrnuje teleskopy, binokulární dalekohledy, pozorovací dalekohledy a různé příslušenství.

Zjistěte více o aktivitách společnosti Levenhuk v roce 2019 na webech eu.levenhuk.com a levenhuk.com.

Poslední novinky
Všechny novinky