Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Spektivy nové řady v Levenhuk Blaze BASE s pevným a variabilním zvětšením jsou již v prodeji

15.09.2018

Vážení návštěvníci a zákazníci!

Představujeme novou řadu spektivů Levenhuk Blaze BASE, která je již v prodeji. Tyto přístroje budou ideální k pozorování přírody, při lovu a zkoumání architektonických detailů. Charakteristické vlastnosti této řady: optika v plném rozsahu opatřená několikanásobnou antireflexní vrstvou, stolní stativ, optika ze skla BK-7. Všechny modely řady Levenhuk Blaze BASE mohou sloužit jako objektivy pro fotoaparáty (redukce k fotoaparátu se kupují samostatně).

Spektivy Levenhuk Blaze BASE 50F a Levenhuk Blaze BASE 60F s pevným zvětšením budou ideální pro uživatele, kteří ocení jednoduchou a spolehlivou konstrukci. Tyto modely mají široké zorné pole, což je výhodné pro sledování pohybujících se cílů nebo panoramat. Optické členy jsou vyrobeny ze skla BK-7 a kompletně pokryty několikanásobnou antireflexní vrstvou. Těla spektivů jsou zhotovena z černého plastu. Při dlouhém pozorování doporučujeme umístit tento optický přístroj na stativ (je součástí soupravy).

Spektivy Levenhuk Blaze BASE 50, Levenhuk Blaze BASE 60 a Levenhuk Blaze BASE 70 jsou „pokročilejší“ modely této řady s funkcí zoom a objektivy s vysokým zvětšením. Na těchto optických přístrojích jsou nainstalovány objektivy s plynule nastavitelným zvětšením. Díky optice s několikanásobnou antireflexní povrchovou úpravou na všech plochách můžete provádět pozorování i při nízkém osvětlení. Antireflexní vrstva zajišťuje ostrý a sytý obraz se zřetelnými obrysy a správným vykreslením barev. Optika je vyrobena ze skla BK-7. Ergonomické plastové pláště umožňují pohodlné uchopení. Během pozorování při vysokém zvětšení doporučujeme umístit spektiv na stolní stativ (je součástí soupravy).

Poslední novinky
Všechny novinky