Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Skupina prodejců značky Levenhuk se neustále rozrůstá!

12.12.2022

Vážení návštěvníci a zákazníci,

S potěšením vám oznamujeme, že se k nám nedávno připojilo pět nových společností z České republiky!

  • Společnost ROY.SK má více než 20 let zkušeností v oblasti outdoorových aktivit a myslivosti. V širokém sortimentu, který čítá více než 9 000 položek, najdete vhodný model outdoorového, taktického a loveckého vybavení. Společnost nabízí také velký výběr optiky – binokulární dalekohledy, termovizní přístroje, přístroje s nočním viděním a mnoho dalšího. Pokud se chcete podívat na produktovou řadu a vybrat si ten správný model, navštivte www.roy.cz.

  • IndiGO group s.r.o. je jednou z předních společností v regionu, která se zabývá prodejem a správou informačních a komunikačních technologií (ICT). Kompletní seznam služeb a projektů společnosti naleznete na www.indigoumi.cz. Součástí webových stránek je sekce internetového obchodu, kde naleznete notebooky, příslušenství, počítače a další elektroniku.

  • Dětský obchod Dva tátové si můžete prohlédnout buď osobně, nebo online na www.dvatatove.cz. Obchod nabízí široký sortiment výrobků pro děti – hračky, dárky, knihy, vzdělávací materiály a zboží. V nabídce jsou sady pro přežití, mikroskopy, binokulární dalekohledy a další užitečné přístroje a příslušenství určené především pro malé průzkumníky.

  • Kentaur Pet shop s.r.o. – kamenný obchod nabízí návštěvníkům již více než 25 let trendové výrobky pro domácí mazlíčky a rybářské a outdoorové potřeby.

  • JK expedition s.r.o. nabízí široký sortiment výrobků pro děti. Na www.chytre-hrani.cz najdete hračky, učební pomůcky, vzdělávací hry i praktičtější předměty, například elektronický mikroskop, který je výbornou pomůckou pro poznávání světa a biodiverzity přírody.

 

S radostí vítáme nové prodejce! Kompletní seznam prodejců je k dispozici prostřednictvím tohoto odkazu.

Poslední novinky
Všechny novinky