Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Skupina prodejců značky Levenhuk se neustále rozrůstá!

12.12.2022

Vážení návštěvníci a zákazníci, S potěšením vám oznamujeme, že se k nám nedávno připojily tři nové společnosti ze Slovenska!

  • Společnost Grapa Media s.r.o. nabízí zážitkové vzdělávání pro předškoláky a školáky. Tato společnost se specializuje na online prodej hraček, mikroskopů, hvězdářských a binokulárních dalekohledů. Na www.insectlore.sk najdete širokou nabídku optiky, badatelských sad, přístrojů s nočním viděním i dalších užitečných dárků pro děti i dospělé.
  • MPT s.r.o. je společnost, která se zabývá prodejem mobilních telefonů a dalších výrobků z oblasti osobní elektroniky – meteorologických stanic, digitálních mikroskopů, přístrojů s nočním viděním i dalších optických přístrojů a příslušenství. Na www.tvojfon.sk, si můžete objednat výrobek dle vlastního výběru, který vám přepravní partneři společnosti doručí kdekoliv na Slovensku.
  • Společnost ROY.SK s.r.o. nabízí ucelenou řadu více než 9 000 výrobků. Vše, co můžete potřebovat pro outdoorová dobrodružství, je k dispozici na www.roy.sk. Najdete zde speciální sortiment optických přístrojů, včetně binokulárních dalekohledů, termovizních přístrojů, přístrojů s nočním viděním, dálkoměrů atd.

S radostí vítáme nové prodejce! Kompletní seznam prodejců je k dispozici prostřednictvím tohoto odkazu.

Poslední novinky
Všechny novinky