Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Síť poboček společnosti Levenhuk se rozrůstá!

23.03.2021

Vážení návštěvníci a zákazníci!

S radostí vám oznamujeme, že jsme otevřeli dvě nové pobočky sítě Levenhuk, a to v Řecku a na Kypru!

PLANETARIUM of Thessaloniki je název naší nové pobočky ve městě Thessaloniki v Řecku. Jedná se o druhé největší město v zemi. Je to druhé nejvýznamnější řecké město v oblasti ekonomiky, průmyslu, obchodu i politiky, a jedná se o hlavní dopravní uzel celého Řecka a jihovýchodní Evropy vůbec. Thessaloniki má bohatou historii. Thessaloniki je také populární turistickou destinací v Řecku. Je zároveň jednou z nejnavštěvovanějších turistických lokalit na světě. Proto jsme pro naši pobočku v této oblasti zvolili právě Thessaloniki.

Nová pobočka na Kypru se jmenuje 1010 Asteroskopeion. Má sídlo v Nikósii, což je nejlidnatější město na ostrově, a také sídlo vlády Kyperské republiky. Jedná se o finanční a administrativní centrum ostrova, je také sídlem několika univerzit, středních škol a dalších vzdělávacích institucí. Je sídlem řady zahraničních ambasád a offshore společností. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli umístit naši další pobočku právě do tohoto města na Kypru.

V našem obchodě snadno najdete turistické binokulární dalekohledy pro studium přírodních krás Řecka a Kypru, ale také jejich kulturních památek. A samozřejmě nabízíme také celou řadu dalších optických přístrojů: teleskopy, pozorovací dalekohledy, mikroskopy, monokulární dalekohledy a lupy. Jsou zde k dispozici optické přístroje vhodné pro všechny uživatelské úrovně, od začátečníků až po pokročilé. Pro děti nabízíme speciální produktovou řadu LabZZ, která zahrnuje optické přístroje s jasným, ergonomickým designem.

Neustále se snažíme rozšiřovat síť prodejců a otevírat nové pobočky po celém světě. Nyní jsou tak optické přístroje značky Levenhuk, jako jsou například teleskopy, mikroskopy, binokulární dalekohledy a pozorovací dalekohledy pro děti i dospělé, dostupnější pro všechny zákazníky v Řecku a na Kypru.

Kontaktní údaje:

1. PLANETARIUM of Thessaloniki

Antoni Tritsi, 15-17, 57001, Pilea, THESSALONIKI, GREECE

+30 2310533902, +30 2310541826v

2. 1010 Asteroskopeion

21-23 Grammou Street, 1010 NICOSIA, CYPRUS

00352 0 22 677 727

Poslední novinky
Všechny novinky