Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Seznamte se s digitálním monokulárním dalekohledem Levenhuk Halo 13X PLUS, novým výrobkem v řadě přístrojů s nočním viděním

14.11.2022
Vážení zákazníci a návštěvníci našich webových stránek!

Řada Levenhuk Halo představuje nový výrobek, který vysoce ocení noční lovci, cestovatelé, týmy zabývající se taktickou hrou i pracovníci záchranných a bezpečnostních složek. Digitální monokulární dalekohled s nočním viděním Levenhuk Halo 13X PLUS je přístroj s nočním viděním s kompaktním tělem odolným proti povětrnostním vlivům, který lze snadno držet pouze jednou rukou. Od dřívějšího modelu se liší delší čočkou objektivu o průměru až 39 mm, zaostřením na délku paže a delší dobou provozu v nočním režimu.

Monokulární dalekohled vytváří barevný obraz ve dne a černobílý obraz v noci. Skleněná optika je plně potažena vrstvou oxidu křemičitého a digitální zoom (1–4x) zajišťuje přiblížení vzdálených objektů. Videorekordér zaznamenává fotografie a videa ve vysokém rozlišení, které se následně ukládají na paměťovou kartu (součást dodávky). K dispozici je držák na stativ pro upevnění monokulárního dalekohledu na stativ.

Ideální přístroj s nočním viděním pro své potřeby najdete kliknutím na příslušnou sekci v našem katalogu.
Poslední novinky
Všechny novinky