Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Šest NOVINEK uváděných na trh od společnosti Levenhuk Discovery: polní a plovoucí binokulární dalekohledy

03.12.2021

Vážení zákazníci a návštěvníci,

Jsme rádi, že vám můžeme nabídnout několik nových výrobků společnosti Levenhuk Discovery. Tyto binokulární dalekohledy jsou navrženy speciálně pro cestovatelé a účastníky expedic pro pozorování zvířat žijících ve volné přírodě: lovce a rybáře, trampy, turisty i fanoušky plachtění a extrémních vodních sportů. Optika všech modelů je založena na Porro hranolech s plně potaženými optickými prvky a je chráněna pogumovanými těly, která lze namontovat na stativ.

Řada Levenhuk Discovery Field obsahuje klasické polní binokulární dalekohledy pro pozorování, vyhledávání cílů a stanovení trasy. Optika, která je vyrobena z vícevrstvého skla s antireflexním povlakem BK-7 poskytuje čistý obraz při 8x, 10x a dokonce i při 12x zvětšení. Můžete si vybrat výkonný binokulární dalekohled s širším zorným polem. U nás si vybere každý!

Řada Levenhuk Discovery Breeze zahrnuje plovoucí binokulární dalekohledy určené pro plachtění a pozorování pevniny na pobřeží. Jejich vodotěsné tělo nezmizne pod hladinou, ani když vám dalekohled náhodou spadne přes palubu. Díky barevnému provedení jsou viditelné i za zhoršených světelných podmínek. Tyto binokulární dalekohledy, jejichž optika je vyrobena z plně potaženého skla BaK-4 se 7x zvětšením, poskytují uživateli vysoce kontrastní a živý obraz.

Tyto binokulární dalekohledy jsou vybaveny kompletním potřebným příslušenstvím a jsou dodávány ve značkových krabicích v zářivých barvách. Skvělý novoroční dárek pro všechny fanoušky outdoorových aktivit!

Poslední novinky
Všechny novinky