Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Rozšířili jsme řady teleskopů Levenhuk Skyline BASE a Skyline PLUS o sedm teleskopů, které nabízejí různé úrovně obtížnosti pozorování

23.10.2019

S radostí vám oznamujeme, že jsme rozšířili nabídku populárních řad teleskopů Levenhuk Skyline BASE a Levenhuk Skyline PLUS. Tyto řady nyní obsahují sedm nových produktů, včetně refraktorů, Newtonových reflektorů a katadioptrických teleskopů. Tyto nové produkty jsou již k dispozici na našem webu.

Řada Levenhuk Skyline BASE zahrnuje teleskopy pro začínající pozorovatele, které jsou oblíbené pro svoji jednoduchou manipulaci a vynikající optické vlastnosti. Sada každého teleskopu obsahuje bohatou výbavu, díky které není potřeba dokupovat žádné další příslušenství. Teleskopy této řady jsou perfektní volbou pro objevování Měsíce, planet Sluneční soustavy i objektů hlubokého vesmíru.

Řada Levenhuk Skyline PLUS zahrnuje teleskopy s různými optickými schématy pro začátečníky i zkušené astronomy. Hlavní rozdíl od řady Skyline BASE spočívá v paralyktické montáži, která je vhodná pro dlouhá pozorování vesmíru. Všechny teleskopy této řady jsou perfektní pro pozorování vnějšího a hlubokého vesmíru. Tato řada zahrnuje katadioptrické přístroje.

  • {{ 73802.link }} je refraktor s 70mm aperturou.
  • {{ 73803.link }} je Newtonův reflektor se zrcadlem o průměru 76 mm.
  • {{ 74374.link }} je Newtonův reflektor s krátkým ohniskem a 114 mm aperturou.
  • {{ 73804.link }} je Newtonův reflektor s dlouhým ohniskem a zrcadlem o průměru 114 mm.
  • {{ 74372.link }} je kompaktni katadioptricky pristroj s 90 mm aperturou.
  • {{ 74373.link }} je malý katadioptrický teleskop s 102 mm aperturou.

této části naleznete všechny teleskopy Levenhuk.

Poslední novinky
Všechny novinky