Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Rozšíření USB mikroskopů řady Levenhuk Discovery Artisan

02.11.2021

Vážení zákazníci a návštěvníci,

s potěšením vám představujeme dva nové mikroskopy z řady Levenhuk Discovery Artisan. Všechny modely této řady jsou navrženy speciálně pro aplikované práce a jsou vybaveny funkcemi pořizování snímků a záznamu videí, navíc umožňují měření objektů a zpracování digitálních snímků.

Digitální mikroskop Levenhuk Discovery Artisan 512

Je vybaven 5” barevnou LCD obrazovkou a horním osvětlením pomocí LED diod s nastavitelným jasem a nabízí optické a digitální zvětšení (digitální přiblížení až 1200x). Dále je vybaven kamerou s rozlišením 5 megapixelů a polarizačním filtrem, který zamezuje odleskům. Mikroskop je kompatibilní s externími zařízeními (počítač, televize). Dodává se s veškerým potřebným softwarem pro zpracování fotografií a videí. Je napájen ze síťového zdroje a integrované baterie.

Digitální mikroskop Levenhuk Discovery Artisan 1024

Je podobný předchozímu modelu, nyní však má přenosnou konstrukci. Tento mikroskop má menší obrazovku (4”), kterou lze otáčet. Ostatní funkce jsou stejné: 5 MP kamera, záznam fotografií a videí, polarizační filtr, LED osvětlení s regulovatelným jasem a napájení ze síťového zdroje nebo z baterie.

Mikroskopy Levenhuk Discovery Artisan jsou praktické a vhodné pro profesionální klenotníky, numismatiky, servisní techniky, znalce a odhadce a další specialisty v různých oborech.


Poslední novinky
Všechny novinky