Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Rozšíření řady Levenhuk LabZZ: optika a vybavení pro kempování

21.02.2022

Vážení návštěvníci a zákazníci!

Sortiment řady Levenhuk LabZZ pro děti byl rozšířen o řadu zajímavých novinek. Určitě byste jim měli věnovat pozornost, pokud vaše dítě rádo chodí na túry, sleduje videa o přežití v divočině nebo zkoumá hmyz. Mezi novinkami snadno najdete dárek pro každého: v nabídce je optika, turistické sady pro přežití, multifunkční nástroje a entomologické nástroje.

Optické přístroje pro denní a noční pozorování

V nabídce jsou dva klasické binokulární dalekohledy pro pozorování a binokulární dalekohled se zabudovanou svítilnou, který vás nezklame, ani když je venku tma. K dispozici je také pozorovací dalekohled s výkonným 12x zvětšením. Kromě toho jsou nyní k dispozici dvojité sady binokulárních dalekohledů a vysílaček s komunikačním dosahem až 3 km. Tyto nástroje se budou skvěle hodit na výlety a dětem poskytnou spoustu nápadů na akční hry.

Turistické sady: pro vyznavače dobrodružného životního stylu, mladé přírodovědce a cestovatele

Následující novinky zaujmou malé dobyvatele divoké přírody. Tyto sady se budou hodit při opravdovém táboření nebo při běžné rodinné procházce mimo město. Sady sahají od multifunkčních nástrojů, které se vejdou do dlaně, až po desítky užitečných sad, které se budou hodit při každém dobrodružství. K dispozici je také nová čelovka speciálně upravená pro děti, kterou lze zakoupit samostatně.

Nástroje pro budoucí entomology

Malí vědci budou určitě chtít speciální entomologické nástroje, které dokážou bezpečně přemístit hmyz, aniž by se jej dotýkali holýma rukama. Nedojde tak k poškození objektu zkoumání a zabrání se možnosti bodnutí. Nástroje lze zakoupit jako součást výše uvedených sad i samostatně.

Celou řadu optiky a dalších pomůcek pro děti Levenhuk LabZZ naleznete zde.

Poslední novinky
Všechny novinky