Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Recenze mikroskopů Levenhuk Rainbow 50L PLUS na Educents.com

31.03.2017

Vážení návštěvníci!

S radostí vás informujeme o nové recenzi na mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS na webu Educents.com. Na Educents.com najdete vše, co se točí kolem zábavného a poutavého učení – samozřejmě včetně výrobků Levenhuk!

Amy, autorka této recenze, je bývalá učitelka, matka, která učí své děti doma, a dlouhodobá přispěvatelka na web Educents.com; už proto ji nelze nevěřit, když píše o pomůckách k domácímu vzdělávání a vědeckým koníčkům. Recenzentka poznamenává, že je opravdu těžké najít za rozumnou cenu kvalitní mikroskop pro děti, který je více než jen hračka. A přesně proto zaujal Amy mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS. Vedle ostatních předností mikroskopu si autorka všímá jeho vysoce kvalitní optiky, robustní konstrukce, která „přežije“ i experimenty těch nejaktivnějších dětí, podrobného uživatelského návodu, připravených preparátů a nástrojů k práci s mikroskopem již v základní sadě. Stejně jako Amy a její zvídavý syn si s mikroskopem Rainbow 50L PLUS můžete užívat i pozorování v parku – mikroskop lze napájet z baterií a díky dodávanému plastovému pouzdru není žádný problém přístroj přenášet! Přečtěte si celou recenzi zde a získejte více informací o mikroskopu  Levenhuk Rainbow 50L PLUS. Nezapomeňte, že se tento model vyrábí v pěti atraktivních barvách.

I když je vždycky největší zábava samotná praxe, komplexní rozvoj není možný bez studia teorie. Levenhuk rád pomáhá mladým vědcům, jejich rodičům a učitelům tím, že jim dodává zábavnou, barvami hrající knihu  Neviditelný svět. Ve své recenzi Amy podotýká, že je tato kniha perfektním doplňkem ke každému mikroskopu.

Pokud jste rodič, učitel nebo prostě jen máte rádi vědu, nenechte si ujít ani ostatní zajímavé články a vzdělávací produkty na webu Educents.com.

Poslední novinky
Všechny novinky