Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Rádi bychom představili Levenhuk Discovery Scope – sady několika optických zařízení

27.12.2021

Vážení zákazníci a návštěvníci,

Jsme hrdí na to, že vám můžeme nabídnout Levenhuk Discovery Scope – sady, které obsahují několik optických zařízení, velké množství příslušenství a vzdělávací publikaci o vesmíru. Může to být perfektní dárek pro někoho, kdo se zajímá o několik vědních oborů. Sady jsou určeny pro začátečníky, kteří dosud optická zařízení nepoužívali.

Sada Levenhuk Discovery Scope 2 se vzdělávací publikací se skládá z mikroskopu, hvězdářského dalekohledu, více než 25 dílů příslušenství a vzdělávací publikace „Vesmír. Neprázdná prázdnota“. Mikroskop poskytuje nastavení zvětšení v rozsahu 75x až 900x a má duální osvětlení. To vám umožní studovat průhledné preparáty, včetně hotových preparátů ze sady. Hvězdářský dalekohled je kompaktní refraktor na AZ držáku se stolním stativem. Je určen pro pozorování jasných objektů noční oblohy a pozemské krajiny. Vzdělávací publikace je barevný průvodce, který přístupným způsobem popisuje hvězdářské dalekohledy, detaily pozorování a nejzajímavější vesmírné objekty.

Sada Levenhuk Discovery Scope 3 se vzdělávací publikací se skládá z mikroskopu, hvězdářského dalekohledu, binokulárního dalekohledu, více než 30 dílů příslušenství a vzdělávací publikace „Vesmír. Neprázdná prázdnota“. Mikroskop, stejně jako v předchozí sadě, je určen ke studiu průhledných preparátů se zvětšením 150x—900x. Hvězdářský dalekohled je namontován na stativu v plné velikosti a umožňuje pozorovat Měsíc, jasné vesmírné objekty a pozemské objekty. Binokulární dalekohled poskytuje 4x zvětšení a je vhodný pro denní pozemní pozorování. Vzdělávací publikace je obdobná knize obsažené v předchozí sadě.

Obě sady jsou zabaleny v pestrobarevných krabicích, takže jsou vhodné jako vynikající dárek.

Poslední novinky
Všechny novinky