Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Řada Levenhuk Discovery Basics: vše, co potřebujete k pozorování, zkoumání a orientaci v terénu

18.02.2022

Vážení zákazníci,

Rádi bychom vám představili nejnovější přírůstky do řady Levenhuk Discovery Basics – zařízení, která byla navržena pro průzkum, orientaci a pozorování. Osvědčí se při každém výletu do přírody, ať už jde o vícedenní túru nebo procházku v parku. Celkem 15 nových položek.

Cestovní binokulární dalekohled
Binokulární dalekohled pro turisty by měl být lehký a malý, aby nebyl na cestách zátěží. Zároveň byste pomocí binokulárního dalekohledu měli být schopni pozorovat krásu světa kolem sebe, sledovat ptáky a zvířata a v případě potřeby najít cestu domů. Takový přístroj snadno naleznete mezi výrobky řady Levenhuk Discovery Basics.

Sady pro průzkumníky
Sada Levenhuk Discovery Basics je buď multifunkční nástroj, nebo sada několika položek a příslušenství. Obě možnosti jsou ideální pro turisty a kempaře, protože jeden nákup splňuje mnoho potřeb.

Další nástroje řady Levenhuk Discovery Basics
Řada Levenhuk Discovery Basics nabízí výrobky, které můžete potřebovat pro zkoumání biologických vzorků a orientační běh. Mnoho z těchto položek je zahrnuto v sadách pro průzkumníky, ale lze je zakoupit i samostatně.

Poslední novinky
Všechny novinky