Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Produkty Levenhuk přitáhly velké množství pozornosti na veletrhu Natura Viva 2019

31.05.2019

Vážení zákazníci!

Nedávno proběhl 24. ročním mezinárodního veletrhu lovu, rybaření, včelaření a outdoorových aktivit v Lysé nad Labem v České republice. Náš partner během tohoto veletrhu, který proběhl 22-26. května 2019, vystavoval binokulární dalekohledy Levenhuk.

Náš partner, společnost Drexx s.r.o., vystavila binokulární dalekohledy Levenhuk ve svém stánku. Všichni návštěvníci veletrhu měli šanci si vyzkoušet naše vysoce kvalitní optické přístroje a ocenit jejich schopnosti. K dispozici je široká řada binokulárních dalekohledů Levenhuk, včetně modelů ke sledování ptáků, lovu, na výpravy, k astronomickým pozorováním a také vojenských a námořních binokulárních dalekohledů. Každý si najde zařízení pro své potřeby. Vysoce kvalitní optika a ergonomický design poskytují jasný a ostrý obraz a také pohodlné pozorování. Proto naše binokulární dalekohledy přitáhly tolik pozornosti na veletrhu Natura Viva 2019.

S nadšením jsme představili dalším lidem vynikající produkty Levenhuk! Další informace o našich binokulárních dalekohledech naleznete v této části.

Produkty Levenhuk na veletrhu Natura Viva 2019
Produkty Levenhuk na veletrhu Natura Viva 2019
Produkty Levenhuk na veletrhu Natura Viva 2019
Produkty Levenhuk na veletrhu Natura Viva 2019

Poslední novinky
Všechny novinky