Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Připravte se na nové laboratorní mikroskopy Levenhuk 320 BASE a Levenhuk 320 PLUS určené pro profesionální pozorování!

18.11.2019

Rádi vám představíme čtyři nové laboratorní mikroskopy. Představujeme dvě řady mikroskopů pro pokročilé uživatele, Levenhuk 320 BASE a Levenhuk 320 PLUS. Jsou vynikající pro průzkumy s převáděným světlem v klinikách, laboratořích a vědeckých a výzkumných institucích. Tyto mikroskopy jsou také vhodné pro výuku studentů na univerzitách nebo vysokých školách.

Mikroskopy Levenhuk 320 BASE jsou určeny pro cytologický, urologický, mikrobiologický, obecný klinický výzkum a také pro další typy výzkumu. Optický mikroskop Levenhuk 320 BASE se používá pro klasická vizuální pozorování; digitální mikroskop Levenhuk D320L BASE vybavený video-okulárem 3M je ideální pro semináře, prezentace a tvorbu digitálních záznamů vašeho výzkumu. Oba mikroskopy používají monokulární otočné hlavice, achromatickou optiku a halogenové osvětlení s nastavením jasu. K dispozici je také Abbe kondenzátor s irisovou clonou. Zvětšení se pohybuje v hodnotách od 40x do 1000x.

Mikroskopy Levenhuk 320 PLUS představují pokračování řady Levenhuk 320 BASE. Mikroskopy v této sérii umožňují zvětšení v rozsahu 40 až 1600x; jsou dodávány se dvěma širokoúhlými okuláry s ukazovátkem. Jsou také vybaveny LED osvětlením napájeným pomocí dobíjecích baterií. Tato série obsahuje dva mikroskopy: Levenhuk 320 PLUS pro vizuální pozorování a Levenhuk D320L PLUS pro pozorování, prezentace a tvorbu digitálních archivů. Druhý typ se dodává s digitálním fotoaparátem 3,1M.

Na této stránce naleznete všechny mikroskopy Levenhuk.

Poslední novinky
Všechny novinky