Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Představujeme nová divadelní kukátka Levenhuk Broadway

30.09.2018

S nadšením vás informujeme o nových modelech v řadě Levenhuk Broadway. Tato řada zahrnuje šest nových modelů s kreativním designem a působivými optickými příležitostmi.

Divadelní kukátka Levenhuk Broadway 325C Amethyst/Ametyst, Blue Wave/Modrá vlna, a Lime/Limetka s řetízkem jsou vhodná nejen pro návštěvníky opery a baletu, ale také pro běžné návštěvníky obrazových galerií a umělecká muzea. Kukátka můžete nosit okolo krku nebo přes rameno – k dispozici je elegantní a odolný demontovatelný řetízek. Těla se dodávají ve třech barvách: fialová, světle modrá nebo světle zelená.

Divadelní kukátka s lorňonem Levenhuk Broadway 325L Lime/Limetka, Amethyst/Ametyst, a Blue Wave/Modrá vlna představují elegantní modely s teleskopickými rukojeťmi. Malá kukátka můžete snadno změnit na užitečný lorňon. Jednoduše vysuňte teleskopickou rukojeť a upevněte ji ve výhodné poloze. Po složení se kukátka snadno vejdou do toaletní taštičky či kapsy bundy. Můžete si zvolit model ve fialovém, světle modrém nebo světle zeleném tělu. Kvalitní optika je vyrobena z optického skla BaK-4, čočky jsou kompletně pokryty několika vrstvami antireflexní povrchové úpravy.

Poslední novinky
Všechny novinky