Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Představujeme naši novou řadu mikroskopů Levenhuk Discovery: Nano, Pico, Femto a Atto!

21.10.2021

Vážení zákazníci,

nyní jsou k dispozici nové mikroskopy Levenhuk Discovery pro studium mikroskopických preparátů, života v kapce vody a různých biologických vzorků. Kromě toho můžete mnoho experimentů provádět sami! Tyto mikroskopy jsou skvělé pro první seznámení s mikrobiálním světem, spolehlivě pomáhají při studiu a rozvíjejí zájem o fascinující vědecký koníček. Každý mikroskop je dodáván se zasvěcenou knihou s názvem „Neviditelný svět“.

Mikroskopy Levenhuk Discovery Nano

I když jsou tyto mikroskopy klasifikovány jako školní, jsou vybaveny achromatickou optikou, která vytváří jasné a kontrastní obrazy. Zvětšení 40x—400x je dost dobré pro základní pozorování mikrokosmu. Umožňuje vizualizaci struktury hmyzích a rostlinných buněk a některých nejmenších věcí, které teprve budou k vidění. Mikroskopy jsou vybaveny duálním LED osvětlením a napájením z baterie, takže jsou ideální pro místa daleko od domova: jako je venkov, park nebo přehrada. Tato řada mikroskopů zahrnuje tři klasické LED mikroskopy a digitální 0,3 Mpx fotoaparát, který je schopen pořizovat fotografie a nahrávat videa v rozlišení 640x480 pixelů.

Mikroskopy Levenhuk Discovery Pico

Tato řada je přizpůsobena pro stejný druh pozorování jako Levenhuk Discovery Nano, ale poskytuje uživatelům přístup k jemnějším možnostem ladění a detailnějším a jasnějším obrazům vzorků. Je doporučena pro studenty. Mezi výhody těchto mikroskopů oproti řadě Levenhuk Discovery Nano se řadí: natáčecí otočná hlava, nastavení jasu, jemné zaostřování a napájení z baterie a ze zásuvky. Ostatní funkce jsou stejné: achromatická optika a zvětšení 40x až 400x. Řada zahrnuje tři typy LED mikroskopů, které se dodávají s různými barvami těla a digitálním 1,3 Mpx fotoaparátem pro obrázky a videonahrávky v rozlišení 1280x1024 pixelů.

Mikroskopy Levenhuk Discovery Femto

Mikroskopy pro začínající vědce a ty, kteří chtějí hlouběji studovat biologii na vysoké nebo na střední škole. Okulárová trubice je skloněna pod úhlem 45° pro optimální pohodlí při dlouhodobém pozorování. Mikroskopy jsou vybaveny achromatickou optikou, která umožňuje zvětšení 40x—400x. Součástí je duální LED osvětlení a nastavení jasu. Baterie nebo zásuvný napájecí zdroj. Přístroje mají hrubé a jemné zaostřování. V této sérii je uveden klasický model a mikroskop s 3 Mpx kamerou (záznam obrazu a videa v rozlišení 2048x1536 pixelů).

Mikroskopy Levenhuk Discovery Atto

Tato řada mikroskopů je určena náročným uživatelům, seriózním badatelům a těm, kteří vyžadují rozsáhlé funkce. Achromatická optika nabízí zvětšení 40x—1000x a podporuje techniku imerzního oleje. Součástí je duální LED osvětlení a nastavení jasu. Baterie nebo zásuvný napájecí zdroj. Mikroskopy jsou vybaveny mechanickým stolkem místo tradičního stolku s nastavením svorkami. Kotoučová clona je navíc nahrazena Abbeho kondenzorem s irisovou clonou a držákem filtru. Souprava má také okulár s ukazatelem středového pole. Digitální model v této řadě je dodáván s 5 Mpx fotoaparátem s rozlišením 2592x1944 pixelů.

Všechny mikroskopy Levenhuk Discovery jsou zabaleny v atraktivních jasně barevných krabičkách s názvem značky, což z nich činí perfektní dárek.

Poslední novinky
Všechny novinky