Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Představujeme digitální mikroskop Levenhuk DTX 300 LCD a digitální spektiv Levenhuk Blaze D500

22.05.2019

Jsme potěšeni, že vás můžeme informovat o dvou nových produktech – digitálním mikroskopu Levenhuk DTX 300 LCD a digitálním pozorovacím dalekohledu Levenhuk Blaze D500. Obě položky můžete zakoupit na našem webu a na webech našich partnerů.

 rozšiřuje řadu mikroskopů DTX. Místo klasické čočky objektivu používá digitální fotoaparát 0,3 MP. Pomocí interpolace dokážete získat kvalitu snímku až 8 MP. Mikroskop se vyznačuje zvětšením v rozsahu od 20x do 600x a je ideální pro studium objektů s malým objemem (mince, elektrické obvody, hodinové mechanismy) a veškerých neprůhledných vzorků. Navíc umožňuje záznam videosnímků a fotografování. Tento mikroskop je výtečná volba pro vybavovací službu a servisní střediska a hodinářské a šperkařské dílny.

Digitální pozorovací dalekohled Levenhuk Blaze D500 je amatérský optický přístroj k pozorování volně žijících živočichů nebo sledování sportovních událostí. Vyznačuje se předinstalovaným digitálním fotoaparátem, který umožňuje 50x zvětšení. Snímek je přenášen na integrovanou obrazovku a může být uložen jako obrázek nebo video nebo přenesen na externí obrazovku. Sada obsahuje nezbytné kabely, kovový stativ, paměťovou kartu a dálkové ovládání.

Mikroskopy Levenhuk DTX naleznete v této sekci a pozorovací dalekohledy Levenhuk na této stránce.

Poslední novinky
Všechny novinky