Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Právě je k dispozici aktualizovaný software k digitálním fotoaparátům Levenhuk

13.04.2017

Vážení návštěvníci!

Skvělá zpráva pro majitele digitálních mikroskopů, fotoaparátů a teleskopů Levenhuk — software pro Windows, Mac a Linux byl aktualizován!

LevenhukLite (předchozí verze se distribuovala pod názvem Levenhuk Toupview) je praktická aplikace umožňující vašemu počítači pracovat s digitálními fotoaparáty Levenhuk. Tato nová verze nabízí aktualizované rozhraní, vyšší stabilitu a aktualizovanou sadu funkcí pro Linux a Mac OS. S aplikací LevenhukLite budete moci vytvářet fascinující fotografie a videa mikrosvěta i světa velkých rozměrů. Tento program vám umožní prohlížet si, ukládat a upravovat soubory.

LevenhukLite je kompatibilní se všemi digitálními fotoaparáty k mikroskopům a teleskopům Levenhuk , i s digitálními modely mikroskopů Levenhuk: {{ 69090.link.Rainbow D2L }}, {{ 69106.link.Rainbow D50L PLUS }}, {{ 18347.link.D320L }}, D670T, D740T a D870T.

Aktualizované materiály si můžete stáhnout z části „Odkazy a materiály ke stažení“ na stránkách s popisy výrobků nebo pomocí následujících odkazů:

Poslední novinky
Všechny novinky