Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Poznejte lupy Levenhuk: multifunkční lupy, modely s dobíjecími bateriemi a klasická zvětšovací skla!

29.11.2018

S potěšením představujeme nové produkty Levenhuk: 15 lup k řešení celé řady úkolů. Nejen že jsme aktualizovali oblíbené řady, ale také jsme vytvořili dvě nové řady.

Lupy Levenhuk Zeno Multi vám poskytují možnost volby zvětšení čočky podle konkrétního úkolu. Řada obsahuje lupy s vyměnitelnými čočkami. Rozhodnutí, jakou čočku použít, je na vás. Řada obsahuje teleskopické lupy, ruční lupy a stolní lupy. Všechny lupy jsou dodávány s integrovaným LED osvětlením. Oblasti použití těchto lup jsou od čtení a zkoumání drobných vak na povrchu po profesionální opravy mikroelektroniky a modelářství.

Náhlavní lupy Levenhuk Zeno Vizor HR vám poskytují možnost kombinovat čočky podle přání. Každá lupa je vybavena integrovaným LED osvětlením s nastavitelným jasem nevyžadující baterie. Osvětlení je napájeno z dodané nabíjecí baterie, která je nabíjena kabelem micro USB-USB z počítače nebo AC adaptérem. Tyto lupy jsou skvělé k provádění precizní práce: od koníčků (modelářství. šití a vyšívání, malování) po profesionální práce, jako je pájení, opravy mikroelektroniky a oceňování šperků. Některé modely jsou vybaveny 1x čočkou, která přeměňuje lupy na ochranné brýle.

Nové lupy Levenhuk Zeno Vizor HR:

Navíc jsou k dispozici čtyři nové produkty v dobře známé řadě:

Úplnou řadu lup Levenhuk naleznete v této části.

Poslední novinky
Všechny novinky