Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Poznejte 13 nových laboratorních mikroskopů od společnosti Levenhuk!

11.09.2020

Vážení zákazníci a návštěvníci!

Jsme rádi, že vás můžeme informovat o 13 nových laboratorních mikroskopech od společnosti Levenhuk, které si můžete zakoupit již dnes. Jsou to mikroskopy pro pozorování ve světlém i tmavém poli a polarizační mikroskopy pro širokou škálu mikrobiologických výzkumů a rovněž digitální modely pro studium a/nebo svého koníčka. Nové výrobky jsou již na webu k dispozici!

Mikroskopy Levenhuk 400

Charakteristické vlastnosti této řady: achromatické objektivy, širokoúhlé okuláry, spodní LED osvětlení s kolektorem a nastavení jasu. Napájení prostřednictvím dobíjecích baterií. Tato produktová řada zahrnuje čtyři mikroskopy s různými typy otočných hlav a digitální mikroskop s fotoaparátem a LCD obrazovkou.

Mikroskopy Levenhuk 500

Charakteristické vlastnosti této řady: achromatická optika se širokoúhlými okuláry, spodní halogenové osvětlení s kolektorem a nastavitelný jas. AC napájení. Kromě modelů pro pozorování ve světlém poli zahrnuje tato produktová řada polarizační mikroskop pro krystalografii, metalografii a vysoce specializované mikrobiologické studie.

Mikroskopy Levenhuk 900

Charakteristické vlastnosti této řady: okuláry se širokým zorným polem, achromatické objektivy, výkonné LED osvětlení s nastavením jasu, kolektory a AC napájením. Tato modelová řada zahrnuje binokulární i trinokulární mikroskopy a rovněž mikroskop pro pozorování v tmavém poli pro analýzu živé kapky krve.

Mikroskopy Levenhuk DL LCD

Charakteristické vlastnosti této řady: předinstalované digitální fotoaparáty, hlavy s LCD obrazovkou a schopnost pořizovat fotografie a nahrávat videa. Nové produkty zahrnují modely s LED osvětlením a achromatickou optikou.

Upozorňujeme, že všechny mikroskopy Levenhuk jsou od výrobce dodávány s doživotní zárukou.

Poslední novinky
Všechny novinky