Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Polstrované brašny Oklop – zcela nová řada brašen určených speciálně pro teleskopy

17.05.2018

Vážení návštěvníci!

Jsme rádi, že vám můžeme představit novou řadu pomůcek k přepravě teleskopů – polstrované brašny Oklop. V této řadě jsou zastoupeny čtyři modely: dva modely jsou určeny pro newtonovské dalekohledy a dva pro refraktory.

Tyto brašny jsou nezbytné pro pozorovatele, kteří s dalekohledem často cestují a hledají nejlepší místo k pozorování, neboť umožňují velmi snadné ukládání a přepravu dalekohledu. Chcete si dalekohled vzít s sebou na cestu? Uložte jej do jedné z těchto spolehlivých a pohodlných brašen a můžete si být jisti, že vaše optické zařízení nepoškodí vlhkost ani prach.

Tyto vodoodpudivé brašny Oklop jsou dokonale vyvážené a snadno se nosí v ruce nebo na rameni. Lesklý polyester – materiál, z něhož jsou tašky vyrobeny – je odolný a zajišťuje pevné uchopení. Všechny kroužky a karabiny jsou vyrobeny z kovu a budou vám sloužit řadu let.

Brašny se liší v rozměrech a mají různé konstrukční prvky. Zde je úplný seznam nových polstrovaných brašen Oklop – na uvedených odkazech získáte další informace o každé z nich:

Poslední novinky
Všechny novinky