Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Novinky společnosti Levenhuk: únor 2024

15.03.2024

Vážení zákazníci a návštěvníci!

Jsme rádi, že se s vámi můžeme podělit o nejnovější zprávy o společnosti Levenhuk a událostech, které se odehrály po celém světě.

Nové výrobky

  • Kalibrační sklíčka pro mikroskopy. Kalibrační sklíčka Levenhuk pro biologické a stereomikroskopické přístroje jsou nyní v prodeji. Jsou nezbytné pro zvýšení přesnosti měření při použití programu pro analýzu obrazu. Všechna sklíčka jsou vyrobena z optického skla a jsou opatřena různými typy rytin: stupnicemi, kruhy atd.
    Další informace
  • Dalekohled pro noční vidění Levenhuk Atom Digital DNB250. Nový výrobek je vybaven digitálním převodníkem; maximální pozorovací vzdálenost v noci je 300 metrů a neomezená ve dne. Vestavěný rekordér umožňuje nahrávat 2,5K video a pořizovat 48 MP fotografie. Lze jej připevnit na stativ nebo helmu.
    Další informace

Video MAGUS

  • Videoprezentace značky MAGUS. Na našem kanálu YouTube je nyní k dispozici prezentační video o naší nové prémiové značce mikroskopů MAGUS. Recenze se brzy objeví ve speciálním playlistu, kde se dozvíte více o vybavení dané značky a o jeho vlastnostech a funkcích.
    Přejít na seznam profesionálních mikroskopů MAGUS

Video Ermenrich

Na našem kanálu YouTube jsme vytvořili seznam s videorecenzemi měřicích přístrojů Ermenrich. Videa jsou krátká, takže vám jejich sledování nezabere mnoho času. Zároveň můžete získat všechny základní informace o jakémkoli měřicím přístroji: podívejte se, jak vypadá, seznamte se s přístrojem, naučte se jeho základní funkce atd.

  • Laserový nivelační přístroj Ermenrich LV60 PRO. Přenosný a ergonomický 3D laserový nivelační přístroj se zabudovaným kompenzátorem. Její horizontální a vertikální záběr je plných 360° a pracovní vzdálenost až 30 m, takže je vhodná pro všechny typy oprav a stavebních prací.
    Podívejte se zde
  • Tester napětí Ermenrich Zing WT40. Bezkontaktní tester napětí s jednoduchou obsluhou pro profesionální účely a domácí údržbu. Zařízení může kontrolovat nízké nebo vysoké střídavé napětí.
    Podívejte se zde
  • Laserový svinovací metr Ermenrich Reel SLR545 PRO. Zařízení lze použít k přesnému měření délky, plochy a objemu. Kombinuje funkce standardního svinovacího metru a laserového měřidla.
    Podívejte se zde
  • Svinovací metr Ermenrich Reel SQ100. Nezbytná výbava každé domácnosti. Samosvorný desetimetrový metr z broušené oceli s odolným pouzdrem z pogumovaného plastu ABS.
    Podívejte se zde
  • Detektor vlhkosti Ermenrich Wett MW20. Kolíkový detektor vlhkosti pro práci se dřevem, cementem a dalšími stavebními materiály a maltami. Jehly s rychlou odezvou a vysokou přesností měření měří vlhkost materiálu i teplotu.
    Podívejte se zde

Zlepšení uživatelské zkušenosti

  • Redesign webových stránek B2C společnosti Levenhuk je zcela dokončen. Modernizované a plynulé webové stránky nyní poskytují uživatelům bezproblémové prostředí. Výrazně jsme přepracovali vzhled a přidali mnoho nových praktických funkcí do osobních účtů uživatelů. Změna designu byla provedena na všech mezinárodních verzích webových stránek.
    Další informace o funkcích redesignu najdete zde

Levenhuk po celém světě

Společnost Levenhuk se neustále vyvíjí a rozrůstá, proniká na nové trhy, inovuje své výrobky a stále je zlepšuje. „Levenhuk po celém světě“ je přesně to místo, kde najdete všechny nejdůležitější a nejzajímavější zprávy a publikace o společnosti Levenhuk z celého světa.

V současné době jsou tyto vysoce kvalitní optické výrobky Levenhuk dostupné již ve 42 zemích Evropy, Severní Ameriky, Asie a Jihoafrické republiky.

Noví prodejci společnosti Levenhuk

Maďarsko: optigo.hu, supercuccok.hu, revesztech.hu
Itálie: monopolysoftair.com, elettromarket.store, portalearmi.it
Polsko: sferis.pl, militaria.pl, taniaksiazka.pl allegro.pl
Turecko: 909teknoloji.com, elektrodepo.com, alansansli.com, onlinehirdavatci.com, cihazmarketi.com, mackellers.com

Děkujeme za Vaši pozornost!


Poslední novinky
Všechny novinky