Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Novinky společnosti Levenhuk: Únor 2022

14.03.2022

Vážení zákazníci a návštěvníci,

Zveme vás k přečtení aktuálních novinek o společnosti Levenhuk z celého světa.

Události

  • Záruka na optiku Levenhuk Discovery – nyní 10 let! Záruční doba na optické přístroje společnosti Levenhuk Discovery byla prodloužena ze dvou na deset let. Vlastníci optických produktů Levenhuk Discovery si mohou být naprosto jistí kvalitou a spolehlivostí zařízení a také upřímností výrobce.
    Další informace

Nové výrobky

  • Levenhuk Travel. Terénní a cestovní binokulární dalekohledy založené na hranolech Porro, které jsou ideální pro lov a hlídkování v oblasti a také zkoumání krajiny a městské architektury. Všechny modely mají odolná, robustní těla a optiku se všemi antireflexními vrstvami.
    Další informace
  • Levenhuk Halo 13x PLUS. Binokulární dalekohled s nočním viděním a schopností pořizovat fotografie a nahrávat videa v kvalitě full HD. Vzdálenost viditelnosti v naprosté tmě činí až 400 metrů.
    Další informace
  • Levenhuk LabZZ B2. Tyto binokulární dalekohledy pro děti jsou dokonalými společníky pro venkovní aktivity, sporty, turismus a zkoumání světa. Jsou vyrobeny z odolného plastu potaženého pryží pro bezpečný úchop a dodávají se ve 4 živoucích barvách, které vyhoví vkusu každého.
    Další informace
  • Levenhuk LabZZ. Úžasné nové produkty pro děti a mladistvé – binokulární dalekohledy, sady pro přežití na výpravách, víceúčelové nástroje a entomologické nástroje.
    Další informace
  • Levenhuk Discovery Basics. Tato řada zahrnuje binokulární dalekohledy, lupy, svítilny, příslušenství a sady pro pozorování a zkoumání okolního světa a také orientaci.
    Další informace
  • Levenhuk Discovery Flint. Tato řada je určena speciálně pro lovce a turisty – pro ty, kteří mohou potřebovat binokulární dalekohled pro pozorování v terénu. Jedná se o klasické modely s hranoly Porro se skleněnou optikou BK-7 s více multireflexními vrstvami vyrobené z kovu.
    Další informace
  • Levenhuk Discovery Elbrus. Tato řada nabízí kompaktní binokulární dalekohledy pro denní pozorování a klasické binokulární dalekohledy s čočkami objektivu s velkou aperturou. Binokulární dalekohled se střešním hranolem má skleněnou optiku s několika antireflexními vrstvami na všech optických prvcích, dioptrickou korekci a twist-up očnice.
    Další informace

Recenze

  • Levenhuk Discovery Centi. Přehled juniorské řady mikroskopů Levenhuk Discovery. Podívejte se, jak jsou tyto modely uspořádané, co je součástí jejich balení a pro koho jsou vyrobené.
    Podívejte se zde
  • Levenhuk Discovery Micro. Malý, lehký mikroskop s atraktivním vzhledem, který může být skvělým dárkem pro začínajícího biologa. Další informace o jeho hlavních funkcích a schopnostech.
    Podívejte se zde
  • Levenhuk Discovery Night. Tyto přístroje s nočním viděním jsou binokulární a monokulární dalekohledy s plně potaženým optickým sklem a systémem digitálního převodníku, díky kterému dalekohled funguje skvěle v různých světelných podmínkách. V této stručné recenzi zjistíte vše o hlavních funkcích těchto zařízení.
    Podívejte se zde

Levenhuk po celém světě

Společnost Levenhuk se neustále vyvíjí a rozrůstá, proniká na nové trhy, inovuje své výrobky a stále je zlepšuje. „Levenhuk po celém světě“ – právě tam najdete nejnovější, nejdůležitější a nejzajímavější zprávy a publikace o společnosti Levenhuk z celého světa.

S potěšením vás informujeme, že jsme zahájili spolupráci s naším prvním prodejcem v Ománuastronomicalsolutions.com. Nyní jsou naše produkty ještě dostupnější pro naše zákazníky!

V současné době jsou vysoce kvalitní optické produkty Levenhuk k dispozici ve 40 zemích Evropy, Severní Ameriky a Asie.

Další noví prodejci společnosti Levenhuk

Itálie: armeriaferraro.it, ilpescacciatore.it, eeeshop.net
Španělsko: libreriaanegon.com

Děkujeme za Vaši pozornost!

Poslední novinky
Všechny novinky