Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Novinky společnosti Levenhuk: Leden 2022

14.02.2022

Vážení zákazníci,

je nám potěšením přivítat vás v roce 2022! Zveme vás k přečtení nejnovějších novinek o společnosti Levenhuk.

Nové výrobky Levenhuk Ra

  • Fotodalekohled. Tento apochromatický refraktor je určen pro astrofotografii a jeho hlavní funkcí je rotační zaostřování, díky kterému je zaostření vysoce přesné. Spolu s optikou s nízkou disperzí poskytuje extrémně ostré a vysoce kontrastní obrazy noční oblohy.
    Další informace
  • Apochromatické refraktory s optikou s nízkou disperzí. Apochromatické refraktory s vysokým poměrem ohniskové vzdálenosti s karbonovým nebo hliníkovým tubusem jsou vynikajícím pomocníkem pro astrofotografii. Účinně redukují chromatickou aberaci a poskytují ostrý a jasný obraz v celém zorném poli.
    Další informace
  • Širokoúhlé okuláry. Vhodné pro ty, kdo upřednostňují zkoumání objektů hlubokého vesmíru. Určeno pro pozorování nebeských objektů. Okuláry poskytují zorné pole 68°, mají optiku ze skla s antireflexní vrstvou a jsou vybaveny sklopnými gumovými očnicemi.
    Další informace
  • Okuláry s očním reliéfem. Okuláry umožňují pohodlné pozorování při vyšších hodnotách zvětšení. Díky dlouhému očnímu reliéfu dokážou pokrýt celé zorné pole. Okuláry jsou vyrobeny z plně potažené optiky a jsou vybaveny sklopnými gumovými očnicemi.
    Další informace
  • Symetrické okuláry. Ikonický design okuláru je vhodný pro každý typ pozorování. Cenově dostupné a snadno použitelné okuláry poskytují slušnou kvalitu obrazu: obraz je ostrý a vysoce kontrastní. Plně potažené sklo; součástí je sklopná gumová očnice.
    Další informace
  • Zoom okulár. Tento okulár s nastavitelnou ohniskovou vzdáleností je všestranným typem okuláru hvězdářského dalekohledu. Je stejně účinný a snadno se používá při studiu planet a hvězdokup. Je vybaven twist-up gumovou očnicí.
    Další informace
  • Diagonální zrcátka. Diagonální zrcátka jsou určena pro použití s refraktory a katadioptrickými teleskopy. Díky diagonálním zrcátkům se obraz při pozorování pozemských objektů nezobrazuje vzhůru nohama. Dielektrická vrstva poskytuje ochranu před oxidací.
    Další informace

Další nové produkty

  • Levenhuk LabZZ SP20 a LabZZ SP30. Astroplanetária, která doma vytvoří příjemné prostředí vhodné k relaxaci. Tato skvělá zařízení zaujmou děti, ale i dospělé.
    Další informace
  • Levenhuk Discovery Sky. Teleskopy pro začátečníky se skvělou sadou příslušenství. Jsou nádherně zabalené a jejich obsluha nevyžaduje žádné předchozí zkušenosti ani schopnosti. Každá sada obsahuje barevnou vzdělávací publikaci.
    Další informace
  • Levenhuk Discovery Sky Trip. Tyto teleskopy se mohou pochlubit rozšířenou výbavou: jsou dodávány s vyměnitelnými okuláry, Barlowovou čočkou, diagonálním optickým hranolem, optickým hledáčkem, batohem nebo cestovní taškou, adaptérem pro pořizování fotografií na chytrý telefon a knihou.
    Další informace naleznete zde a zde
  • Levenhuk Discovery Centi. Jednoduché mikroskopy s rozšířenou sadou příslušenství a vzdělávací publikací nazvanou „Neviditelný svět“. Vytvořeno pro ty, kteří se právě začínají seznamovat s mikrosvětem.
    Další informace
  • Levenhuk Discovery Scope. Sada optických přístrojů, velký výběr příslušenství a vzdělávací publikace o vesmíru. Vytvořeno pro nováčky bez předchozích zkušeností s optickými přístroji.
    Další informace
  • Levenhuk Discovery Breeze. Plovoucí binokulární dalekohledy vytvořené speciálně pro plavbu a pozorování na pobřeží. Tyto vodotěsné a jasně barevné dalekohledy se neztratí pod vodou, když spadnou přes palubu, a jsou jasně viditelné i v horších světelných podmínkách.
    Další informace
  • Levenhuk Discovery Field. Klasické polní binokulární dalekohledy pro panoramatická pozorování, zaměřování cíle a určování trasy. Optika je vyrobena z potaženého skla BK-7 s několika vrstvami a poskytuje jasný obraz.
    Další informace
  • Binokulární dalekohledy Discovery Gator. Tato řada zahrnuje modely, které jsou ideální pro cestování, pozorování ptáků a zvířat a další účely, které vyžadují variabilní zvětšení. Celkem je k dispozici 9 univerzálních modelů..
    Další informace
  • Monokulární dalekohledy Levenhuk Discovery Gator. Kompaktní, lehké a spolehlivé optické přístroje, které jsou skvělé na procházky, výlety nebo cestování. Obsahují skleněnou optiku BK-7 a pryží potažené tělo pro lepší úchop..
    Další informace naleznete zde a zde
  • Levenhuk Discovery Star Sky. Stylová planetária ve tvaru krystalu. Mění barvu projekce; jde o otáčivý model.
    Další informace
  • Levenhuk Discovery Prof DPS. Sada připravených mikropreparátů umožňuje studium různých forem života pod mikroskopem – od planktonu až po vyšší řády živočichů. Hlavní výhodou je špičkový materiál, ze kterého jsou vzorky i krycí sklíčka vyrobeny.
    Další informace

Recenze

  • Levenhuk Discovery Star Sky. Přehled astroplanetárií Levenhuk Discovery. Jsou vyrobena ve formě krystalu a díky svému atraktivnímu designu jsou ideálním dárkem pro kohokoli, kdo miluje vesmír a neobvyklé hračky a nástroje.
    Podívejte se zde
  • Levenhuk Discovery Artisan 1024. Video o přenosném mikroskopu s otočným displejem. Tento model je navržen pro řešení profesionálních úkolů: kontrola kvality kovů, pájení, opravy elektroniky atd..
    Podívejte se zde
  • Binokulární dalekohledy Levenhuk Discovery Gator. Přehled základní řady binokulárních dalekohledů Levenhuk Discovery. Binokulární dalekohledy Gator jsou dostupné modely pro každodenní použití v přírodě i ve městě.
    Podívejte se zde
  • Monokulární dalekohledy Discovery Gator. Přehled monokulárních dalekohledů řady Levenhuk Discovery Gator. Tato řada obsahuje monokulární dalekohledy v kompaktním provedení a se zoomem pro venkovní aktivity a procházky.
    Podívejte se zde

Levenhuk ve světě

Společnost Levenhuk se neustále vyvíjí a rozrůstá, proniká na nové trhy, inovuje své produkty a stále je zlepšuje. „Levenhuk po celém světě“ – právě tam najdete nejnovější, nejdůležitější a nejzajímavější zprávy a publikace o společnosti Levenhuk z celého světa.

V současné době jsou tyto vysoce kvalitní optické přístroje Levenhuk k dispozici ve 39 zemích Evropy, Severní Ameriky a Asie.

Noví prodejci Levenhuk

Itálie: emporiopacenti.it, armeriaperazzini.com, armeriafrassoni.it, armeriazaccherini.com, armeriasanrocco.it
Španělsko: cicinformatica.com, isoucenter.es, tiendamicroscopios.com,deportesdecampo.com

Výhodné nabídky

Děkujeme za Vaši pozornost!

Poslední novinky
Všechny novinky