Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Novinky společnosti Levenhuk: květen 2022

14.06.2022

Vážení zákazníci a návštěvníci,

jsme rádi, že se s vámi můžeme podělit o nejnovější zprávy o společnosti Levenhuk. V průběhu minulého měsíce jsme výrazně rozšířili naši síť prodejců v Evropě a zúčastnili se několika zajímavých akcí.

Zajímavé akce

  • Společnost Levenhuk se zúčastnila konference studentů optiky IMOS 2022 v Portugalsku. Konference posloužila zahraničním studentům jako platforma pro navázání kontaktů a sdílení jejich vědeckého úsilí. Náš oficiální distributor společnost Madeira Optics propagovala optické výrobky značky Levenhuk tím, že uspořádala prezentaci pro účastníky a hosty této akce.
    Další informace
  • Společnost Levenhuk se zúčastnila 18. konference OSKKO v Polsku. V prezentaci určené školním inspektorům a vedoucím různých vzdělávacích institucí jsme podrobně představili naše nejprodávanější výrobky a diskutovali o některých iniciativách v oblasti výzkumu a vývoje.
    Další informace
  • Binokulární dalekohled Levenhuk Karma PLUS 8x42 se umístil na prvním místě. Žebříček srovnání ceny a kvality provedl populární polský web strefa-zakupowa.pl. Levenhuk Karma Plus 8x42 se umístil na prvním místě mezi nejvyhledávanějšími binokulárními dalekohledy.
    Další informace

Recenze

  • Levenhuk Discovery Crafts DHR. Tato řada zahrnuje náhlavní lupy s bateriovým napájením. Dodávají se s vyměnitelnými kombinovatelnými čočkami; hlavní výhodou těchto výrobků je však to, že umožňují přímější a pohodlnější použití LED osvětlení.
    Podívejte se zde
  • Levenhuk Discovery Crafts DNK. Řada bifokálních lup se dvěma různými možnostmi zvětšení a vestavěným LED osvětlením. Jsou ideální pro ruční práce a čtení.
    Podívejte se zde
  • Levenhuk Discovery Crafts DGL. Lupy Levenhuk Discovery Crafts se dodávají ve dvou provedeních: s jednou obdélníkovou čočkou a s jednotlivými čočkami pro každé oko. Modely nižší třídy mají základní funkce, modely vyšší třídy umožňují výměnu čoček a nastavení úhlu osvětlení. Lupy lze připevnit buď na brýlové obroučky, nebo na čelenku.
    Podívejte se zde
  • Levenhuk Discovery Crafts DHD. Náhlavní lupy Levenhuk Discovery Crafts DHD jsou skvělé, protože umožňují nejen výměnu čoček, ale také jejich kombinaci. Všechny lupy jsou vybaveny LED osvětlením, takže je lze používat i v úplné tmě.
    Podívejte se zde
  • Levenhuk Star Sky P9. Krátké video demonstrující výkon jedinečného vesmírného projektoru navrženého ve tvaru postavy astronauta. Podporuje dva typy projekce: LED diody vytvářejí barevný obraz mlhovin a laser vytváří obraz hvězdné oblohy.
    Podívejte se zde
  • Levenhuk LabZZ SP10. Další krátké video představující výkon astroplanetária navrženého ve tvaru dinosauřího vejce. Několik typů projekce, připojení Bluetooth ke smartphonu, přehrávání hudby a režim bílého šumu pro hluboký spánek.
    Podívejte se zde

Levenhuk po celém světě

Společnost Levenhuk se neustále vyvíjí a rozrůstá, proniká na nové trhy, inovuje své výrobky a stále je zlepšuje. „Levenhuk po celém světě“ – právě tam najdete nejnovější, nejdůležitější a nejzajímavější zprávy a publikace o společnosti Levenhuk z celého světa.

S potěšením vám oznamujeme nový region, ve kterém jsme otevřeli naše obchodní zastoupení: nedávno jsme zahájili spolupráci s naším prvním prodejcem v Černé Hoře.

V současné době jsou vysoce kvalitní optické produkty Levenhuk k dispozici ve 41 zemích Evropy, Severní Ameriky a Asie.

Noví prodejci značky Levenhuk v dalších zemích

Bulharsko: brannik.bg, bright-toys.com, topmall.bg, etop.bg, hippoland.net
Itálie: promolabgroup.it, brownells.it, maxblade.it, imgmarine.com
Španělsko: monpettito.com, bizcochodeyogurshop.com, tienda.monoptics.net, lachatamerenguela.com
Polsko: mojebambino.pl, smyk.com, empik.com, edubama.pl, przydatny.pl
Černá Hora: tehnoplus.me
Česká republika: aurednik.cz

Děkujeme za Vaši pozornost!

Poslední novinky
Všechny novinky