Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

NOVINKA od společnosti Levenhuk Discovery: špičkový model hvězdářského dalekohledu z řady Levenhuk Discovery Sky Trip

14.01.2022

Vážení zákazníci a návštěvníci,

Jsme rádi, že vám můžeme představit náš nový hvězdářský dalekohled značky Levenhuk Discovery. Je to perfektní tip jako dárek pro každého, kdo sní o zkoumání vesmíru. Jedná se o nejvýkonnější špičkový model z nové řady Levenhuk Discovery Sky Trip. V barevné krabici najdou začínající astronomové vše, co potřebují k dobývání vesmíru: hvězdářský dalekohled, veškeré potřebné příslušenství a barevnou vzdělávací publikaci.

Hvězdářský dalekohled Levenhuk Discovery Sky Trip ST80 s knížkou je refraktor s kompaktním optickým tubusem namontovaném na snadno ovladatelném alt-azimutálním držáku. Rozšířená sada obsahuje dva okuláry s různými ohniskovými vzdálenostmi, optický hledáček, Barlowovou čočku, diagonální hranol pro pozemská pozorování a adaptér pro smartphone pro natáčení videa. Brašna chrání hvězdářský dalekohled během skladování a přepravy; a vestavěný kompas umožňuje navigaci na zemi během pozorování mimo město. Skvělá volba pro astronomickou turistiku!

Sada obsahuje barevnou vzdělávací publikaci “Vesmír. Neprázdná prázdnota”. Tato kniha obsahuje cenné informace o konstrukci hvězdářského dalekohledu, typech astronomických objektů a metodách jejich pozorování.

Kompletní řada hvězdářských dalekohledů Levenhuk Discovery je k dispozici zde.

Poslední novinky
Všechny novinky