Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

NOVINKA: Lupy Levenhuk Discovery Crafts jsou nyní k dispozici!

28.03.2022

Vážení zákazníci,

S potěšením si vám dovolujeme představit naši novou řadu lup Levenhuk Discovery Crafts. Modely této řady budou vyhovovat všem, kteří potřebují optický nástroj pro profesionální účely nebo pro řemeslné hobby. Všechny tyto lupy jsou určeny pro přesnou práci, mnohé mají osvětlení a některé nabízejí možnosti uchycení: pomocí textilní čelenky nebo uchycením na brýlovou obrubu. Více než 10 modelů je již skladem!

Zvětšovací brýle

Brýlová obruba je mimořádně praktický způsob, jak upevnit lupu na hlavu. Taková lupa se nosí jako běžné brýle a nezaměstnává vaše ruce při práci. Lupy Levenhuk Discovery Crafts poskytují velké zvětšení, mají vyměnitelné čočky (některé modely) a jsou také vybaveny osvětlením pro práci v naprosté tmě (kromě modelu DGL 10). Některé modely jsou vybaveny textilními čelenkami, které lze použít namísto brýlové obruby.

Náhlavní lupy s kombinovatelnými čočkami

Hlavní charakteristikou těchto modelů je možnost kombinovat čočky. Zvětšení lze tak přesně nastavit podle různých úkolů. Lupy jsou vybaveny osvětlením, přídavnými čočkami a čelenkou s nastavitelnou velikostí.

Lupy s osvětlením prostřednictvím dobíjecí baterie

Modely s dobíjecí baterií jsou užitečné pro ty, kteří při práci stále potřebují používat osvětlení. Zaprvé, jas osvětlení je nastavitelný, což přispívá ke správnému osvětlení pracovní plochy. Zadruhé, baterii lze dobíjet prostřednictvím USB kabelu a tak nepotřebujete vůbec žádné baterie. Lupy jsou dodávány s výměnnými čočkami, které lze vzájemně kombinovat.

Lupy k zavěšení na krk pro řemeslné práce

Mezi další novinky patří dva modely lup pro řemeslné práce. Jedná se o bifokální lupy, které poskytují dvě zvětšení (menší s velkým průměrem čočky a větší s malým průměrem čočky). Jsou vybaveny osvětlením a doplněny šňůrkou na krk. Model DNK 20 má stojan.

Všechny lupy této řady se dodávají v barevných značkových krabicích.

Poslední novinky
Všechny novinky