Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Nové výrobky pro dospělé a děti – řada Levenhuk Travel a binokulární dalekohledy Levenhuk LabZZ

25.02.2022

Vážení zákazníci a návštěvníci,

S potěšením vám představujeme nejnovější binokulární dalekohledy Levenhuk. Naše nové výrobky zahrnují jak barevné binokulární dalekohledy pro děti, tak i modely určené do terénu pro lov a turistiku. Optika binokulárních dalekohledů je vyrobena ze skla BK-7 a je plně potažena, takže poskytuje jasný obraz s vysokým kontrastem.

Nová řada Levenhuk Travel zahrnuje polní a cestovní binokulární dalekohledy založené na Porro hranolech, které jsou ideální pro aktivní životní styl. Přístroje se dobře osvědčují při lovu a hlídkování v terénu, průzkumu krajiny, kempování nebo poznávání městské architektury. K dispozici jsou také binokulární dalekohledy s velkou aperturou a čočkami objektivu o průměru 50 mm, které jsou ideální pro pozorování za soumraku a za oblačného počasí. K dispozici jsou modely se zvětšením od 7 do 12x:

Řada dětských optických přístrojů Levenhuk LabZZ nabízí čtyři pěkné barvy. Tyto kompaktní a lehké binokulární dalekohledy založené na střechových hranolech pomohou mladým objevitelům přírody objevit více věcí kolem sebe při pozorování na procházce v parku, z vyhlídkového kola nebo u řeky. A co je vůbec nejlepší, jsou vždy po ruce, když jste venku a hrajete aktivní hry. Binokulární dalekohledy jsou vyrobeny z odolného ABS plastu, který je známý svou odolností proti nárazu, a jsou navíc pogumované pro pohodlnější pozorování.

Na veškerou optiku společnosti Levenhuk se vztahuje doživotní záruka výrobce.

Poslední novinky
Všechny novinky