Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Nové výrobky od společnosti Levenhuk: monokulární dalekohledy a ultrakompaktní pozorovací dalekohledy

01.11.2019

Vazeni zakaznici a navstevnici!

S nadsenim vas informujeme, ze vase nove opticke pristroje Levenhuk jsou k dispozici. Spolecnost predstavila monokularni dalekohledy Wise PRO a Vegas ED a take pozorovaci dalekohledy Blaze Compact a Blaze Compact ED.

Monokularni dalekohledy Levenhuk Wise PRO rozsiruji rady Wise a Wise PLUS. Tyto lehke a kompaktni opticke pristroje jsou idealni k pozorovani na vyletech ci cestach. Nove vyrobky se lisi od predchozich modelu sirsim zornym polem a kratsi vzdalenosti blizkeho ostreni. Navic pouze tato rada zahrnuje monokularni dalekohled s vysokou clonou Wise PRO 10x50.

Hlavni vlastnosti monokularnich dalekohledu Levenhuk Wise PRO: plne potazena sklenena optika BaK-4, odolnost proti vode, dusikem plnene telo, moznost upevneni na stativ a dlouhou vzdalenosti oka od okularu.

Modely v serii:

Monokularni dalekohledy Levenhuk Vegas ED jsou prvni radou monokularnich dalekohledu Levenhuk, ktera zahrnuje optiku s velmi nizkym rozptylem. Optika s kompletni nekolikanasobnou antireflexni vrstvou zajistuje obraz spickove kvality. Hlavni vyhodou optiky s velmi nizkym rozptylem je vyznamna redukce chromatickych vad v celem zornem poli. To zesvetluje a procistuje obraz uprostred i podel okraju. Navic jsou tyto monokularni dalekohledy odolne vuci nepriznivemu pocasi, chranene pred zamlzovanim a lze je pouzivat na stativu.

Modely v serii:

Pozorovaci dalekohledy Levenhuk Blaze Compact a Levenhuk Blaze Compact ED. Tato rada se lisi pouze optikou a vzhledem. Model Blaze Compact vyuziva klasicke cocky vyrobene ze skla BK-7, zatimco model Blaze Compact ED vyuziva opticke prvky s velmi nizkym rozptylem vyrobeneho ze specialniho skla ED. Pozorovaci dalekohledy Blaze Compact ED zajistuji ostrejsi a cistsi obraz bez jakychkoli chromatickych vad.

Zbyle funkce jsou sdileny obema radami. Jedna se o plynule zvetsovani, kratkou vzdalenost blizkeho zaostreni, vymenitelne sestidilne okulary, kompletni nekolikanasobnou antireflexni vrstvu, odolnost vuci vode, plneni dusikem a moznost nasazeni na stativ. A hlavni vlastnosti je velmi kompaktni telo!

Modely v rade Levenhuk Blaze Compact (s fialovymi designovymi prvky):

Modely v rade Levenhuk Blaze Compact ED (se zlatymi designovymi prvky):

Vsechny pozorovaci dalekohledy jsou vybaveny vacky k ulozeni a preprave a dodavaji se ve stylovych darkovych krabickach s originalnim designem.

Poznamka: opticke pristroje Levenhuk jsou dodavany s dozivotni zarukou od vyrobce.

Poslední novinky
Všechny novinky